Vad är Flaming?

Flaming är ofta avsiktlig handling av meddelanden eller skriva meddelanden på anslagstavlor Internet anslagstavlor och grupper budskap som har avsikten med kränkande eller skapa meningsskiljaktigheter inom en grupp. En Internet lågan ofta fyllda med grovt språk och personliga förolämpningar. Det är avsett att såra folks känslor, få dem eldas upp, och inte ytterligare ett samtal om en personlig fråga. Det är aldrig konversera, men det kan vara meningen att störa en hel grupp, provocera konversation om någons eld eller på bruket av brinnande i allmänhet.

Ibland kallade folk internet troll avsiktligt praxis flammande att provocera fram en grupp människor. Detta kan vara enbart för irriterande en grupp, eller kan vara en attack som syftar till en grupp människor som har ett intresse som inte delas av flamer. I ett politiskt budskap styrelse för val av en viss presidentkandidat, kan någon från en motsatt läger gå med i gruppen och medvetet praxis flammande till desorganiserar insatser för gruppen. Högar och högar av meddelanden som avleda gruppens intresse från sina ursprungliga avsikter kan följa en låga.

Vid andra tillfällen orsakar egoismen en person att träna flammor. En person kan känna att hans eller hennes åsikt är det enda giltiga en av ärendet och uppge detta i ett kränkande sätt. Detta kan resultera i ordkrig, där människor på två olika sidor av en avge yttranden stat endast och förolämpa personen som "startade kriget. " Ordkrig får endast lösas när de inblandade besluta att flera åsikter i frågor är att vänta .

Ibland är provoceras till flammande av innehållet i någon annans diskussion. Till exempel en morsor "Internet-grupp skulle kunna få sparken upp av någon kommentarer om aga. I stället för att erbjuda stöd till varandra, diskussioner och lågor kan blossa upp kring denna kontroversiella fråga. Ofta är dessa frågor svalna efter en vecka eller två av brinnande inlägg eller e-post, men de kan få tas upp igen och igen, i synnerhet som nya människor gå med i gruppen och äldre stänga det.

Flaming också kan den praxis som ger kritik som inte är konstruktiv. En produkt webbplats kan få eld på sin produkt. Dessa lågor är vanligtvis spetsad med grovt språk och flera svordomar.

Vissa människor teoretisera att flambering är vanligt på Internet eftersom det är relativ anonymitet på Internet utstationering. Människor som öppen låga är inte så sannolikt att faktiskt förolämpa människor personligen. Flammande på Internet erbjuder ett skydd inte kommer att ges i ett ansikte mot ansikte konversation. Å andra sidan kan personer med rätt spionprogram reda på identiteten på andra, så det är helt enkelt inte en bra eller säker hantering. Det anses i de flesta fall, att ett allvarligt brott mot netikett praktiken brinnande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.