Vad är E-kort?

Ett e-vykort är ett elektroniskt gratulationskort som skickas via Internet. Folk skickar e-kort, ofta med animation och musik, till vänner, familj och kollegor. En person som vill skicka ett e-kort har bara besöka en webbplats som erbjuder ett urval av elektroniska gratulationskort. Den person som väljer ett kort och får anpassa den genom att skriva ett meddelande.

Kortet kan skickas till en person eller flera. När ett e-vykort skickas, öppnas det på mottagarens e-post och klickar på en länk för att visa det elektroniska kortet. Hon har då möjlighet att välja ett e-kort som svar på avsändarens budskap. Skicka ett e-kort är ett miljövänligt sätt att skicka vykort till folk eftersom ingen papper används under processen.

Internet har en mängd olika företag som erbjuder e-kort. En populär företaget Blue Mountain. com. Det har flera kategorier av e-kort, inklusive de om vänskap, kärlek, semester, födelsedagar, årsdagar, tackkort och mycket mer. De har även talat med e-kort.

Talking e-kort säga exakt vad den kort-givaren typer på kortet. De pratar kort tillåter avsändaren att skriva så mycket som hon gillar. För att skicka ett talande kort eller något annat e-kort från BlueMountain. com är kort avsändare måste köpa ett medlemskap.

Ett dotterbolag Blue Mountain. com är egreetings. com. E-hälsningar ® är en gratis e-kort webbplats som ger besökarna med flera kategorier av kort också. Avsändare kan välja kort baserade på kärlek, vänskap, årsdagar, spädbarn, sympati, religiösa och andra vanliga ämnen. När ett kort är vald, personifierar avsändaren kortet med så mycket text som önskas. Eftersom tjänsten är gratis, finns på webbplatsen korta reklamfilmer och annonser som besökaren bläddrar på webbplatsen.

Den välkända Hallmark. com funktioner både gratis och avgiftsbelagda e-kort för besökare att skicka till vänner, familj medlemmar och kollegor. Kort kategorier är organiserade på följande sätt: Helgdagar, födelsedag, bara för att, vård och omsorg, Hälsning, meddelanden och inbjudningar, Hallmark tecken, samlingar, och sponsrade E-kort. Den sponsrade e-vykort är sponsrade av företag som Campbell's ® soppa eller Bissell.

123greetings. com är en gratis e-kort webbplats som erbjuder samma kategorier som de tidigare bolagen. Enligt sin hemsida har den en mängd 20. 000 kort som finns i över 3. 000 kategorier. Sajten grundades 1997 och belyser en mängd olika animerade, musikaliska kort för besökare.

Folk som gillar djur kan tänka sig att skicka ett kort från ASPCA. org. Den e-kort inslag bilder på gulliga djur, perfekt val för alla som älskar sina husdjur. Avsändare kan skicka korten gratis och gör en donation till organisationen på samma gång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.