Vad är AdWords?

AdWords är den främsta reklam-systemet drivs av en av världens största webbplatser, Google ™. En viktig inkomstkälla för bolaget, gör att AdWords-annonsörer kan erbjuda länkar till deras egna webbplatser. Använda relaterade sökordssökningar, enkla beskrivningar webbplats och en särskild del av sidan utrymme på Google ™ webbplatser är AdWords avsedd att öka webbplatsens trafik för företagare alla samtidigt tjäna pengar till moderbolaget.

Programmet inleddes 2000 med omkring 350 företag som deltar. Den grundläggande modellen tillåter annonsörer att lämna ett erbjudande med ett högsta belopp som betalas per klick för annonsen. Annonsörer ange sökord relaterade till deras tjänster, och annonsen kommer att visas under en sidebar kallad "sponsrade annonser" bör alla relaterade sökord sökas. Annonsören betalar normalt endast om annonsen klickar på, även ställning på sponsrade lista och sannolikheten för att annonsen visas kan bestämmas genom totala budget och relativa popularitet annonsörens webbplats.

AdWords är tänkt att vara ett snabbt och enkelt sätt att öka webbtrafik, särskilt för små företag utan större marknadsföring budgetar. AdWords-konton sätts upp i några få steg och kan betalas av transaktioner online kreditkort. Programmet har även en option att ha Google ™ design företagets webbplats för företag som etablerar sig både en sajt på nätet och sin reklam samtidigt.

Som partnerskap och fusioner har ökat, programmet kan nu ge användare reklamplats på flera webbplatser anses vara partner i Google ™. Detta kan gynna både moderbolaget och annonsörer, genom en optimal användning av tillgängliga webhotell. Inte bara kan annonsören bredda sin publik av potentiella tittare ökar Google ™ sin chans potentiella betalning genom att placera annonser på flera sidor.

framgångar AdWords måste betraktas på två nivåer. För Google ™, är programmet helt klart en framgång. Vinster för webbplatsen har vuxit enormt sedan starten av programmet 2000, med 2008 intäkterna landar på mer än $ 21. 000. 000 amerikanska dollar (USD). För de företag som annonserar att använda programmet, finns det blandade resultat. Medan vissa användare rapporterar oerhört ökad volym och försäljning, medan andra hävdar att det finns brister i programmet som kan gynna Google ™ men bluff användaren.

En viktig invändning är att det inte finns någon tillgänglig information om konkurrenten bud som påverkar en webbplats rankning i Google ™. Eftersom ett företag inte kan veta vad andra företag betalar, dess ägare har ingen aning om de ska höja sina bud eller hur mycket att göra så. Ett annat klagomål föreslår att eftersom Google ™ får betalt per klick, företaget inte noga med att ta svåra motåtgärder mot bedrägligt beteende syftar till att ge intryck av ökad trafik.

För att mäta resultat, kan ett reklamföretag vill få ett par månader av uppgifter före fastställandet av programmets effektivitet. Om webbplatsen vinster och webbplats trafik har ökat tillräckligt för att kompensera de per klick betalning, kan AdWords anses vara ett framgångsrikt verktyg för dem som reklam.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.