Vad är opt-in e?

I ett försök att undvika "spam" eller massutskick av skräppost annonser, har en del företag börjat använda opt-in e-tjänster. Opt-in e helt enkelt betyder att användaren har gått med på att acceptera reklam och information vad gäller vissa bestämda ämnen, t. ex. företag nyhetsbrev, kuponger för särskilda tjänster eller meddelanden tillkännage nya produkter eller försäljning evenemang.

Opt-in e-post krävs målet att opt-in genom att klicka på en länk, registrerar, eller bekräfta hans eller hennes e-postadress. Vissa annonsörer använder även en dubbel opt-in e-alternativet, som kräver minst två separata åtgärder för att få ett meddelande eller ett nyhetsbrev, för att försäkra att ingen kan påstå sig ha råkat ut för. Konsumenterna har alltid möjlighet att välja bort sådana utskick när som helst.

Uppenbarligen opt-in e-reklam är mycket mer kostnadseffektivt än direkt marknadsföring via vanlig post, från dörr till dörr försäljning eller telemarketing . Papper, tryck, kuvert och porto kan lägga upp snabbt. Dörr till dörr försäljning kräva att betala ut provisioner. Telemarketing leder till höga långväga räkningar, ofta utan bra resultat, eftersom konsumenter blir mer och mer stängas av sådana samtal. Även om du betalar en avgift för opt-in e-posttjänster reklam, kommer den fortfarande billigare än fortsatt omkostnader och kostnader för dessa mer traditionella alternativ.

Även om opt-in e verkar vara svaret på snabba , enkel, billig reklam, det kanske inte den perfekta lösningen. Vissa företag har mindre än seriösa företag som bara säljer samlingar av e-postadresser, även om ägarna egentligen inte accepterar att ta emot reklam. E-postadresser är ofta "skördas" från många olika källor på nätet, och listor köps, säljs, och handlas ofta. Det är svårt att veta säkert hur e-postadresser erhölls.

mest välrenommerade företag kommer att erbjuda att avsluta utskick åt dig och skicka dina annonser ut över sin lista. Det är osannolikt att de skulle ge bort listor som har gjort sådana försök att sammanställa. Människor som har faktiskt accepterat att delta i opt-in e-post är inte lätt att hitta. Bygg en sådan lista tar mycket tid och energi, eftersom de flesta konsumenter är SLUG att komma överens om att acceptera annonser, så detta är något du bör tänka på när man söker en tjänst.

Tänk också på att det finns federala lagar om reklam och spam. Du kan hamna i trubbel med Federal Trade Commission om du inte följer alla regler exakt. Se till att du förstår alla detaljer i e-reklam-även opt-in e-eller hyra en erfaren, välkänt företag för att hantera din annonsering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.