Vad är ett mål Mod?

Ett fall mod är varje ändring utförs på ett lager dator fall. Mods kan vara funktionella eller rent dekorativa, men de är alla skapade i namn av att skapa en anpassad dator.

En av de mest grundläggande dekorativa mods och att införa siktrutor till fall sidor. Du kan använda ett roterande skärande verktyg för att öppna en plats i sidan och sätt i en plexiglas eller akryl panelen. Grundtanken är att visa upp din hårdvara, men när alla kan se insidan av datorn, då är det också möjligt att lägga kallkatodrör eller LED-lampor. Mål lampor har ingen funktionell användning, men de kan se ganska imponerande och ytterligare uppmärksamma din maskinvara.

Ett populärt funktionellt mod är att lägga till extra fläktar för att ett ärende. Återigen kan du använda ett roterande skärande verktyg för att skapa ytterligare hål i målet och sedan infoga fans för att förstora. Extra fläktar skapa svalare temperaturer i fallet, vilket leder till bättre resultat genom att göra det hårdvara som ska köras vid högre hastigheter.

Dator ägare kan också markera fans genom användning av ersättande grillar. Varför har vanlig grill när en symbol för mikrobiologisk risk eller blixt kan nåd din dator?

En annan funktionell mod är att lägga till en eftermarknad kylsystem till en dator fall. Liksom ytterligare fläktar är dessa kylsystem till så att datorn ska köras med optimala prestanda. De använder oftast vatten som rinner genom slangar, tillsammans med pumpar, reservoarer och radiatorer för att sänka temperaturen i de komponenter de touch. Du kan också lägga en kemisk till kylsystemet vatten som kommer att UV reaktiv till fall ljus, vilket ytterligare glöd i ditt fall.

Det bästa mods kombinera flera ändringar för att skapa ett enhetligt utseende eller tema. Hardcore gamers skapa moddar baserat på deras favoritspel, och andra bara gå för design element som lågor. Oavsett vad slutresultatet är att skapa en anpassad fall mod innebär att du har en unik dator för att din smak och behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.