Vad är en bakåtlänk?

bakåtlänk är i princip samma sak som en inlink. Det är en länk på någon annans webbplats som leder till din egen, och det är extremt viktigt att vinna ett stort antal backlinks som reputably erhålls av flera skäl. För det första är i SEO eller sökmotoroptimering, en del av algoritmen för att rangordna din sida på sökmotorer bestäms av antalet och kvaliteten på bakåtlänkar till din webbplats, förutsatt att de förekommer naturligt och du inte har köpt dem. För det andra bakåtlänkar är hur du får känna på Internet. Om många andra platser har en länk till din, en naturlig ökning av trafiken till dina webbsidor inträffar.

De två ställen där du bör se till att få bakåtlänkar från om du försöker att öka trafiken och sökmotor rankning (där din webbplats kommer att visas på en sökmotor), är allmänna källor, kanske webbplatser som översyn sidor som digg. com, och på andra platser som stå i viss relation till din egen. Om du kör en innehålls sidan på fröjder liljor, du förmodligen inte kommer att få bakåtlänkar från andra florister. Istället kan du försöka att få länkar från webbplatser som gäller odling av olika blommor, till webbplatser som behandlar bekämpning, och till bröllop, bal och hem platser inredning.

Kvaliteten på varje bakåtlänk kan delvis bedömas av populariteten av sidan som det härrör från. En sida som äger några backlinks själv inte kommer att få mycket trafik. Och en sida som har länkar till olagligt material kan faktiskt minska din sida ranking. Du kan övervaka antalet bakåtlänkar genom att söka på Google ® med sökord länk: och sedan din webbplats. Om du ville kolla bakåtlänk nummer wisegeek skulle söka kommando länk: wisegeek. com Det finns flera program, t. ex. TrackBack ® som kan hjälpa dig att hitta exakt vem som länkar till din syn, men dessa är ännu inte kompatibla med alla program , särskilt olika bloggning webbplats program.

Det finns många sätt att öka din bakåtlänk nummer. Du kan, som nämnts, kontakta webbplatser, och be dem länka till dig och du kan erbjuda ömsesidig länkning. En annan vanlig metod kallas länk trådning. Det är när du lägger upp en länk till din webbplats på någon annans blogg, vanligen i texten i din blogg. Lägg märke till att människor kan redigera ditt inlägg. Du måste använda vissa skrift hantverk, och vara säker på att den webbplats som du direkt folk är verkligen en av intresse för läsarna av just blogg.

Du bör inte betala för en bakåtlänk, och många i SEO-världen även rekommendera borta från länken utbytesprogram. Din förhoppning är att en bakåtlänk förekommer naturligt, eftersom materialet på webbplatsen är så bra. Men hur kommer vem som helst se den om det inte finns några länkar till din webbplats? Det är här angeläget affärsmässighet och viljan att kommentera andras bloggar är viktiga. Lär känna webben världen som knyter an till dina ämnen och nätverk med andra ägare till webbplatser som har liknande arbete för din egen. Att arbeta i systemet, du måste vara din egen publicist, så att folk kommer att veta om dig och vill ge en bakåtlänk till din webbplats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.