Vad är en Web Ring?

En webb-ring, även kallad en webring, är ett sätt att koppla webbplatser tillsammans på Internet. En webb-ring kan ha så många eller så få webbplatser i ringen som önskat, vanligtvis är webb ringar runt ett gemensamt intresse, erfarenhet, ämne eller hobby. Delta i en web ring är ett bra sätt att få fler besökare till din webbplats.

En webbsida ring kan börja med en person, även kallad en moderator, beslutar att börja ringen att sammanföra liknande webbplatser. Ägaren av ringen kan då kontakta andra hemsidor, eller ägarna webbplats kan kontakta moderatorn, för att se om de är intresserade av att ingå i nätet ringen. Om de kommer varje plats i ringen har en meny som länkar till webbplatsen före den och efter det på webben ringen. En länk till huvudsidan för webben ringen lämnas även om en av platserna i ringen ska gå ner.

Huvudsidan för webben ringen i allmänhet ge information om ringen och dess syfte . Det kommer också att dela information om hur man går med i ringen tillsammans med en lista över webbplatser som deltar. Om du vill surfa på webbplatser på detta sätt att se om detta ring passar dina syften, detta är ett snabbare sätt. Annars kan du bläddra igenom de webbplatser det traditionella sättet.

platser i nätet ringen länka till varandra i en cirkulär sätt. Så småningom, om du klickar på länkarna på varje webbplats, kommer du tillbaka till början av ringen. Varje plats i ringen kommer att innehålla någon variation på ett "framåt" och "back"-länken, att göra processen enklare.

Använda webben ringar för att främja din webbplats är ett bra sätt att driva mer trafik till din webbplats. Chanserna är, om besökarna njuta av några av de andra webbplatser som visas på webben ringen, kommer de också njuta av att komma till din. Din hemsida är också mer sannolikt att visas i resultat på sökmotorer om fler webbplatser som länkar till den och fler besökare kommer.

Bläddrar i klubben genom webb ringar är ett enkelt sätt att hitta mer information om ämne du är intresserad kan du också träffa människor som har liknande intressen, karriärer, eller fritidsintressen och börja nya vänner på detta sätt. Även webb ringar är inte lika populär som de en gång var, är de fortfarande ett användbart webbverktyg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.