Vad är WisePrice?

vår systersajt WisePrice är en sajt konsumentinformation som tillåter människor att utbyta information om kostnader för tjänster från husdjursvård till särskilt boende. Användare kan använda WisePrice till forskning de genomsnittliga kostnaderna för tjänster och att lära sig mer om vad de kan förvänta tjänster, särskilt tjänster som de inte använder ofta, till exempel hjälp med begravningen och rättsliga svårigheter. Målet med webbplatsen är att leva upp till sitt motto, gör "inte få lurade!"

Många konsumenter befinner sig kämpar med kostnaderna för tjänster de inte litar på så ofta. WisePrice ger en referensram så att människor kan få en uppfattning om hur mycket andra har betalat för en tjänst. Till exempel, om en användare behöver en bil reparation, han eller hon kan slå upp "bilreparationer" på WisePrice och få en uppfattning om vilken typ av pris att vänta. Detta kan vara användbart vid förhandlingar för en tjänst som användaren kan ha möjlighet att förhandla om en bättre affär genom att påpeka att han eller hon har sett lägre noterade priser.

Vem som helst kan läsa materialet på WisePrice. Användare kan antingen söka efter en specifik tjänst, eller navigera en meny av grundläggande kategorier för att få information om alla tjänster i en viss familj, till exempel Hälsa och wellness eller Travel and Leisure. Inom varje stor grupp kan ett antal mindre kategorier och omfatta gemensamma tjänster finns, så att användare söker efter närmare relaterade tjänster. För att kunna skriva material måste användarna vara registrerade, och inlägg modereras att säkerställa att innehållet är lämpligt för platsen.

Varje WisePrice kategori ingår ett antal tjänster från andra användare som beskriver typ av tjänst fått och hur mycket tjänsten kostar. Som en allmän regel, de tjänster som även detaljerad information om tjänsternas kvalitet, vad ingår i tjänsten, och vad man ska förvänta sig och leta efter i denna typ av tjänst. Många användare ger också tips informerats av sina egna erfarenheter, från det bästa sättet att hitta leverantörer på specifika frågor som bör ställas innan tilldelning av kontrakt för en tjänst.

För att hålla WisePrice som ärliga och korrekt som möjligt, identifierbar information om företag och tjänsteleverantörer tas bort, även om det område där en tjänst har erhållits är med, eftersom detta kan inverka på kostnaderna för tjänsterna. Användarna även ange tidsram inom vilken tjänsten mottas, så att läsarna kan överväga kostnaden för inflation och skiftande ekonomiska tider då de bedömer noterade priser på WisePrice.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.