Vad är Windows 7?

Microsoft ® Windows 7 ® är ett operativsystem för personlig och datorer företag, både stationära och bärbara datorer. Under sin utveckling var Windows 7 kodnamnet Blackhorn och Wien. En inofficiell beta av Windows 7 har läckt ut på Internet under senare delen av december 2008, medan Microsoft släppt en officiell beta i januari 2009. Windows 7 efterträder Vista ® operativsystem, och anses en inkrementell uppgradering till Vista.

Recensioner av beta-versioner av Windows 7 har varit tämligen enhetlig bedömning. I ett nötskal är Windows 7 uppges en snabbare version av Vista. I ett fåtal fall riktmärkena för detta operativsystem slå Vista och XP ®, poäng högre i områden såsom snabbare uppstart och avstängning gånger och snabbare tillgång i att arbeta med filer och dokument. På andra viktiga områden, inklusive allmänna kontorstjänster och videoredigering, XP är fortfarande snabbare.

Vista fått ett omfattande kritik för att vara en långsam operativsystem samtidigt konsumerar en hel del systemresurser med högre minimikrav för maskinvara än tidigare Windows-system. Med ett ord, hävdade kritikerna Vista var ineffektivt. Även om Windows 7 har samma minimikrav som Vista, verkar det att bättre utnyttja dem.

Eftersom Windows 7 är en inkrementell uppgradering från Vista, drivrutiner och program som gjorts för Vista är fullt kompatibla med Windows 7 , enligt Microsoft. Detta gör det lätt att byta från Vista till Windows 7, för dem som tog Vista steget. Program som var avsedda att köras i Vista kan köras på Windows 7, som utför så en Windows 7 uppgradering bör vara en smärtfri process, bevara program och inställningar.

Medan glansig Aero grafiskt användargränssnitt (GUI) består i Windows 7, några förändringar har gjorts som kan förväntas. Det stänga knappen är en händig, okomplicerad text knappen, snarare än de ikoner som dök upp i Vista och Security Center kallas Action Center i Windows 7. Den nya Action Center kombinerar funktioner för säkerhet och underhåll för enklare åtkomst till funktioner som system restaurera och hantering av säkerhetskopiering. Windows 7 tillägger också HomeGroups, en funktion som gör det lättare att starta ett säkert hemmanätverk för att dela filer och resurser utan att datorn riskerar utanför interlopers.

Några program är inte längre kopplad till Windows 7, men kan laddas ner från Microsofts webbplats. Dessa inkluderar Microsoft Movie Maker, Photo Gallery, Windows Kalender och Windows Mail. Den Fönstren Bufferten anordning är också borta från Windows 7, ersatt av Desktop-gadgets.

Alla som känner Vista kommer sannolikt att hitta en övergång till Windows 7 lätt att anpassa sig till, och ett bättre resultat ett plus. Om emellertid kan Vista inte köra en enhet eller ett program krävs för att din datormiljö, Windows 7 inte kommer troligen att ge frälsning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.