Vad är Blogspot & handel?

Blogspot? är en blogg värd tjänst som erbjuds via Googles Blogger-programmet. Det låter bloggare att bygga sin egen blogg på mindre än fem minuter. Både domännamn och webbhotell är gratis för så länge som bloggare vill använda den. Använda Googles Adsense-program kan användare även tjäna pengar på sin blogg, något som inte erbjuds av många andra gratis bloggar plattformar.

Blogspot? erbjuder personer som är intresserade blogga ett snabbt och enkelt sätt att komma igång. En blogg kan användas till nästan vad som helst, från en personlig dagbok till en professionell arbetsplats, där medarbetare kan kommunicera och utbyta idéer. Det finns egentligen ingen gräns för vad en blogg kan användas till. Bloggar erbjuder en stor möjlighet för människor att dela sina idéer. Bloggar erbjuda omedelbar publicering, ett sätt för läsarna att interagera med kommentarer och omröstningar, och en chans för människor att ta kontakt med andra som har liknande mål, livsstilar och intressen.

Pyra Labs utvecklat Blogspot? 1999 som en särskild blogg värd verktyg. Det köptes 2003 av Google och har sedan dess vuxit till en av de mest populära gratis-hosting blogg webbplatser på Internet. Det är lätt att använda och tar bara några minuter att gå igenom konfigurationen och börja blogga. Det finns ingen teknisk information eller svåra programvara för att räkna ut.

Det enda som användarna behöver för att få en Blogspot? blogg är ett gratis Google-konto. Undertecknande kräver upp för användare att välja ett unikt namn på sin blogg, något som ingen annan använder. Detta namn används sedan som domännamn, värd utanför Blogspot? webbplats. .

Blogspot? kanske inte har några av de verktyg och funktioner i andra kostnadsfri blogging tjänster, men det är som gör det så lätt för nya bloggare att använda. Google kräver inte att bloggare vet något om taggar, sökord eller ens hur märka bilder. Detta betyder inte att Blogspot? har inte avancerade funktioner. Mer avancerade användare kan ändra nästan allt i deras blogg, designa sin egen mall, och även använda Googles webbplats analysera programmet. Google har tusentals prylar som kan läggas till bloggar, och bloggare kan även inrätta en flera användare blogg, så att flera bloggskribenter att bidra på samma blogg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.