Kan jag hyra en bärbar dator?

Om du behöver temporärt använda en bärbar dator, men är inte riktigt redo att köpa en ännu, är det möjligt att hyra en bärbar dator från en rad olika företag. Om du behöver hyra en bärbar dator kanske du vill först överväga besöka en lokal dator butik och frågat om hyror. Om du inte har en dator butik i närheten eller om hyrorna verkar för högt för dig, kan du också söka på nätet för avlägsna företag som är villiga att hyra en bärbar dator till någon i landet.

Om du besluta att hyra en bärbar dator från ett företag på nätet, finns det flera saker du bör tänka på. För det första ingår de flesta av dessa företag inte priset för sjöfarten den bärbara datorn till dig i deras avgifter. Därför vara beredd att betala extra för frakt om du väljer att hyra en bärbar dator. Den totala fraktkostnaden blir oftast bestäms av vikten av den laptop du väljer, hur snabbt du behöver den bärbara datorn, och hur långt du bor från bolaget.

En annan faktor när du hyr en laptop är bärbar försäkring. Vissa företag erbjuder laptop försäkring till en extra kostnad. De flesta företag är dock inte. I så fall kan du kontakta ditt företag försäkring eller din husägare försäkring för att lägga till en ryttare för att er politik för att täcka den bärbara datorn. Detta är ett klokt steg att ta när du väljer att hyra en bärbar dator, eftersom du är helt ansvarig för bärbar dator om den blir skadade eller förlorade. Med försäkring, du vet att du är skyddad om något skulle hända med din hyra.

När du hyr en bärbar dator måste du också vara medveten om exakt vilken typ av utrustning du behöver i din uppsättning. Till exempel har hyran företaget vanligtvis en mängd olika operativsystem, såsom Windows 95, 98, 2000 eller NT, att välja mellan. Dessutom kan vissa bärbara datorer inkludera modem, medan andra inte. Om du behöver ett specifikt operativsystem eller ett modem, se till att begära dessa specifikationer när du hyr en bärbar dator. På samma sätt vill du inte extramaterial på systemet som du inte behöver, eftersom du i allmänhet betala mer för extra utrustning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.