Vad är ett bud katalogen?

Ett bud katalog är en webbplats som fungerar som en auktion för annonsören länkar. Annonsörer bud för synlighet och framsidan status på en webbplats. Annonsörer med högsta buden måste länkar visas högre upp på listen och därmed har en större chans att bli klickar på besökare. Annonsörer kan hitta denna typ av katalogen att bli mer praktiska och lönsamma än traditionella fasta pris som betalas listor eftersom budet modell tillåter annonsörer mer kontroll över sin position på listan och kan spara dem pengar.

En del bud kataloger kan ge annonsörer möjlighet att lägga till beskrivningar under deras länkar. Detta är särskilt användbart för ägare till webbplatser som har tvetydiga domännamn. Till exempel kan en webbplatsägare som har ett domännamn som består endast av siffror kan konstatera om notering en beskrivning kan hjälpa marknaden deras hemsida.

Många kataloger kräver att annonsörer gör lägsta bud som en del av sina inlagor till kataloger. Lyckligtvis är dessa lägsta bud är oftast blygsamma belopp. En webbplats är sant ställning om erbjudandet katalogen kommer att fastställas av anbuden sin konkurrens. Till exempel kan en populär katalog kategori kräva ett högre bud för att vara på första sidan, medan endast en bråkdel av detta belopp kan behövas för att stanna kvar på första sidan av en mindre populär kategori. Nummer ägare kanske kan skapa så många kategorier som de önskar.

Att sätta upp en katalog kräver ett webbhotell och bud katalog programvara. Programvara kan variera från det enkla till det komplexa. Många bud kataloger kan sättas upp på några minuter genom att helt enkelt ladda ner lämpliga filer och ladda upp dem till en värd.

Marknadsföring en katalog bör stå överst på en katalog ägarens prioriteringslista. Reklam budet katalogen kommer att få uppmärksamhet av ägare till webbplatser som i sin tur vill annonsera sina webbplatser på katalogen. Bud katalog ägare kommer också att lägga tid på sin sida ranking, deras synlighet genom länkar och deras reklamkampanjer locka en allmän Internet publik som kommer att klicka på länkarna. Framgången med katalogen kommer sannolikt bero på hur väl ett bud katalog ägare kan locka både ägare till webbplatser och den genomsnittliga Internet-användaren.

Vissa ägare bud katalogen kan även främja deras kataloger genom att skicka in deras hemsida till andra bud kataloger eller med dem som anges på webbsidor som ägnas åt kataloger. Deras mål är att öka synligheten för den nya katalogen. Men när ett bud katalog ägare har etablerat katalogen, har framgångsrikt marknadsfört webbplatsen och börjar som regelbundet bud, blir processen automatiserad och ägaren behöver bara njuta emot bud och betalningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.