Vad är en virtuell Salon?

En virtuell salong är en webbplats som erbjuder digital makeovers. Användarna av webbplatsen kan ladda upp bilder på sig själva, så att ändringar kan göras till i stort sett göra över individer. Hår, smink, ögonfärg, och garderob kan alla ändras baserat på användarens preferenser. Avancerad virtuella salonger kan till och med tillåta en individ att göra ändringar i ansiktet strukturer.

Digital salonger kan överklaga till de personer som vill se hur frisyr eller förändringar makeup passar dem innan de satsar på varaktiga förändringar i själva salongerna. En användare kan spara sin favorit uppdaterad bild på hennes hårddisk, skriv ut den och ta den till en fysisk salong att begära en makeover som liknar den i bilden. På detta sätt är ett virtuellt salong mycket mer användbar än att bara bläddra igenom ett frisyrer magasin och plocka en frisyr ut, eftersom en individ kan visualisera hur en specifik frisyr ser på henne innan sax röra vid hennes hår.

Även en virtuell salong kan tillåta en användare att välja ut enskilda kroppsdelar att ändra, kan vissa virtuella salonger koncentrera sig på övergripande utseende eller trender. Det är inte ovanligt att besöka en virtuell salong och få full makeovers åtskilda av trend eller modefluga. Till exempel om en viss kändis är känd för att vidmakthålla en klädsel, en makeover stil kan bära namnet på den kändis och en klick av en knapp kan omvandla användarens garderob för att efterlikna kändis stil.

En virtuell salong vanligtvis innehålla konkreta produkter i sina makeovers. Till exempel, om en användare väljer att färga sina läppar med särskild nyans av läppglans, den virtuella salong kan rekommendera ett visst märke och färg på läppglans till användare efter att ändringen har gjorts till användarens bilden. Länkar till leverantörer får också tillhandahållas så att användaren finner det lätt att få tag i produkten, även om hon inte bor i närheten av en auktoriserad återförsäljare.

De som är intresserade allmänhet virtuella salonger kan vara bra att göra en sökning på Internet för en. Många allmänna virtuella salonger finns på webbplatserna för fysiska skönhetssalonger. De kan också hittas på frisör eller webbplatser fräs. Men de som följer garderob och samtida trender stil kan överväga att besöka webbplatser populära skönhet tidskrifter. Många skönhet tidskriftssajterna erbjuda länkar till sofistikerade virtuella salonger och kan till och med värd sina egna som ett komplement till tidningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.