Vad är en Laptop Skin?

En bärbar dator hud är ett lim täcka som kan fästas på omslaget till en bärbar dator. Skinn finns i hundratals färger, mönster och motiv. Laptop skinn tillåta anpassningar av datorn och kan unikt personligt för att passa din egen design estetiska.

De flesta laptop skins är gjord av ett tunt självhäftande vinyl eller plast. Genom att ta bort skyddspappret från huden, kan du bifoga den till omslaget till din bärbara dator. De flesta bärbara skinn är avtagbara och kan fästas och anbringas på nytt flera gånger.

Laptop skinn finns i en mängd olika stilar. Grundläggande versioner finns i fast färger, medan mer exotiskt mönstrade skinn kan vara animaliskt utskrifter, ränder, prickar och även Argyle utskrifter. För konstälskare, en omfattande samling av konst reproduktioner är lätt tillgängliga som laptop skinn. Sports fans kommer gärna hitta skinn visa logotyper, motton och favorit spelare i deras älskade högskola eller professionell personal.

Textured skinn blir också populärt för bärbara datorer. Du kan lätt hitta mock-tyg, mocka eller läder skinn tillämpas på din dator. Vissa laptop skins är även tillgängliga med otydlig eller upp bilder, så din bärbara dator huden inte bara ser ut som en tiger ut, kan det faktiskt kännas som en också.

För mycket personligt, många laptop hud leverantörer erbjuda helt kundanpassade skinn. Genom att ladda upp en bild på deras hemsida kan du skapa en personlig huden med din favorit bild eller fotografi. Detta kan göra en fantastisk gåva för upptagen laptop ägare, ge dem en hud featuring ett familjeporträtt eller destination kan hjälpa påminna dem om människor och saker de älskar när de arbetar hårt.

Om du vill använda en bärbar dator huden noga läsa de instruktioner som tillverkaren tillhandahåller. Torka din laptop täck med en fuktig trasa och torka den noga, och se till att locket är fri från damm och smuts kommer att göra tillämpningen smidigare. De flesta skinn kommer med en bifogad skyddsarket som måste skalas bort innan du kan fästa på huden till datorn. Jämna ut huden som du lägger ner det, arbeta ut några bubblor noga för att säkerställa en platt passform.

De flesta laptop skinn finns i olika standardstorlekar eller kan beställas anpassade för att passa måtten på din dator. De prissätts efter storlek och ibland faktorer design, och är vanligen prissatta mellan $ 20-$ 50 US Dollar (USD. ) anpassade skal normalt lägga till en extra kostnad på mellan $ 5-$ 10 USD för en personlig version. En bärbar dator hud är ett bra sätt att göra din dator verkligen din, och gör en utmärkt present till dig själv eller för någon laptop-användare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.