Vad är en LCD Swivel?

En LCD-vridning är en anordning som används för att montera LCD och plasma-TV så att den kan vändas till en viss riktning. Många typer av fästen, särskilt de med armar sträcker från väggen, lämna denna typ av tjänst. I vissa fall montera en LCD svivel kan ingå med standard stativ som kommer med tv.

En LCD svivel kan också användas för bildskärmar. Detta kan även vara en standard för bildskärmar. På sätt och vis kan det vara viktigare att ha en bildskärm vridbart fäste, särskilt om en bildskärm kan ses av mer än en person.

Medan traditionella CRT-tv-apparater och monitorer kan också ha en lekare, det svänger för LCD-skärmar är särskilt viktiga. En LCD TV eller datorskärm kan skapa en effekt glasdörren om betraktningsvinkeln blir för extrem. Detta är inte fallet med en CRT-skärm normalt. Därför, för att maximera tittar njutning, en LCD-vridning anses vara en viktig komponent.

Förutom att vara med på en typisk TV-ställ medföljer LCD eller plasma-tv, en LCD-svivel kan också vara en standard komponent i en Väggfäste system. Med tv-apparater blir tunnare och lättare, är väggfästen blir allt populärare. De som väljer en väggmontering bör se till att de hittar ett fäste som är utformad för sin storlek av TV. Alla väggfästen, om bland annat en LCD-swivel eller inte, kommer att nämna storleken på tv som de kan stödja.

Generellt en LCD vridbart fäste är ett lågt underhåll objekt. Från tid till annan, kan det behöva oljas eller fettas in, men detta är mycket sällsynt. Dessutom kan det vara bra att kontrollera eventuella fästelement från gång till gång också, bara för att se till att de stannar fästas i väggen. Men vid normal användning, praktiskt taget inget underhåll.

Förutom hem-tittande, en LCD-svivel kan också vara en nödvändig del i allmänna utrymmen, där visningsvinklar kan ändras från tid till annan. Till exempel, i ett klassrum inställning kan det finnas ett behov av att ändra riktning TV-ansikten. Till exempel, i en vetenskaplig klass, är labbet området vanligen skilda från undervisningen området, men en tv kan användas för att täcka båda ställena. På barer, kan grupper samlas i olika avsnitt beroende på dag och publiken. Att kunna peka TV-apparater i den riktning där de har de flesta människor kommer att hålla alla glada.

Det är möjligt att köpa en LCD-vridning på de flesta platser där elektronik, framför allt LCD-och plasma-TV, är säljs. De börjar på cirka $ 50 US dollar och öka därifrån beroende på vilken typ av väggfäste och storlek. Många online återförsäljare erbjuder även dessa produkter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.