Vad är en Blast E?

skitkul e-post är en typ av elektronisk post som delas ut till en stor mottagarlista och skickas ut under en angiven tid. Ofta används av marknadsförare var dessa typer av massmail en gång betraktades som en form av spam eller skräppost. Många företag använder nu spränga e-post som ett legitimt verktyg för att kommunicera med sina kunder och som en följd av detta har blast e-post blivit en effektiv typ av e-postmarknadsföring.

Blast e-post och andra former av e-postmarknadsföring har blivit allt populärt för företag, beroende på en relativt låg kostnad och enkel spårning inblandade förmågor. I de flesta fall måste enskilda opt-in, eller prenumerera på en e-postlista för att få spränga e-post från ett visst företag. Nyhetsbrev, till exempel, är en vanlig form av e-postmarknadsföring. Företaget i sin tur måste skapa och hantera en stor e-postlista som identifierar alla de individer som har anslutit sig till e-postmarknadsföring tjänsten. Beroende på företagets storlek och storleken på mottagarna, hantering av denna lista kan vara ganska skrämmande. Som ett resultat av de flesta företag hyra en tredjepartsleverantör eller använda programvara för att hantera e-postlistor.

Syftet med blast e-post är ofta att generera mer försäljning, få nya kunder och öka trafiken till bolagets hemsida. För att framgångsrikt kunna göra detta måste den e fånga mottagarnas uppmärksamhet, och motivera dem att utföra en åtgärd, till exempel köper en produkt på nätet. Dessa resultat kan därefter enkelt spåras via länkarna i e-postmeddelandet, och företaget kan använda denna statistik för att fastställa en omräkningskurs eller andel kunder som tar önskad åtgärd. I testsyfte, företag ofta skicka ut flera olika spränga e-post för att bestämma vilket format som är mest effektiva, och kan även anpassa e-post för en viss målgrupp.

På grund av den massiva ökningen av Internet, har de flesta länder infört lagstiftning för att hindra företag från att skicka oönskad e-post. Dessa lagar bestämmer vad som är och vad som inte anses godtagbart e-post korrespondens, och införa restriktioner på e-post. I USA och Europa, till exempel, måste massmail innehålla en noggrann från och ämnesraden och den e-innehåll måste innehålla avsändarens fysisk adress. Dessutom måste en sprängning e-post erbjuder också mottagarna möjlighet att gå från e-postlistan-och om dessa krav måste uppfyllas inom en viss tid. Som en följd av dessa lagar, är det mycket viktigt för företagen att upprätthålla en uppdaterad lista av prenumerationer och inställda flygningar i alla situationer, och undvika att skicka ut e-postmeddelande som verkar för spam.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.