Vad är Mouse Miles?

Begreppet "mus miles" används för att beskriva den sträcka som ett muspekaren på skärmen. För frekventa datoranvändare kan musen miles rack upp ganska snabbt, och vissa tycker om att installera program för att hålla reda på sin mus miles. Förutom att vara en intressant kuriositet kan dessa program också kan användas som varningssignaler, vilket tyder på att det är dags att rengöra en mus för att säkerställa att den fungerar effektivt.

En del människor också använda musen miles "som slanguttryck för att beskriva en hel del tid på en dator. Gamers särskilt kan klocka en hel del mus miles eftersom de använder sina datorer, vilket professionella datoranvändare. Förutom att beskriva hur mycket tid som läggs på en dator, kan termen också användas för att avse en viss mus, som i "att musen har en hel del miles på det. "

Flera programvaruföretag producera shareware eller freeware program som spår mus miles. Några av dessa program har avancerade alternativ som tillåter användare att föra statistik. Användare kan jämföra deras mus miles till verkliga avstånd, såsom höjd av Eiffeltornet eller avståndet mellan två platser, och de kan också jämföra sin mus miles till andra användare.

En del människor spår mus miles på särskilda webbplatser, med några webbdesigners med musen miles som ett verktyg för att avgöra hur lätt det är att navigera en webbplats och titta på hur mycket tid människor spenderar på en webbplats. Förutom mus miles, kan människor ser också heatmaps, vilken karta de områden på skärmen där musen tillbringar tid. Ju mer tid en mus tillbringar i en viss region av skärmen, desto ljusare underskriften på heatmap kommer att bli.

Det kan vara intressant att titta på din mus miles om du är helt enkelt nyfiken på hur mycket tid du spenderar datoranvändning. Mus miles kan också användas för att titta på hur mycket ett träningspass din hand blir, många märker ett samband mellan hög mus miles och hand smärta, till exempel, och de kan använda mus miles som indikator för att ta en kort paus. Du kan också programmera en mus miles verktyg för att varna dig för att rengöra musen eller ersätta komponenter som de slits ut, och för att spåra hur många miles man får ut av en enda mus.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.