Vad är Guitar Hero?

Guitar Hero ® är en plattformsoberoende tv-spel som först introducerades 2005. Det var något impopulär när den först kom ut på marknaden på grund av dess höga kostnader. Regulatorn var den första att likna ett musikinstrument. I spelets popularitet har ökat sedan den första utgåvan, och har följts av många uppföljare bland annat Guitar Hero ® II och III, 80's, Aerosmith och World Tour. En studie visade att 95% av dem som deltog i Best Buy köpt Guitar Hero ® III samma dag den kom ut.

RedOctane var den ursprungliga producenten av spelet, medan Harmonix var skaparen. År 2006 var Harmonix såldes till MTV och RedOctane köptes upp av Activision. Guitar Hero ® varumärket lämnades med Activision. Harmonix senare ansvarig för konkurrens Rock Band ®. Vid tiden Guitar Hero ® III släpptes, var Activision etiketten RedOctane som producerar serien, medan Neversoft var ansvarig för utveckling.

En utveckling sedan det första Guitar Hero ® är möjligheten att ladda ner nya låtar. System som X-Box 360 ™ Nintendo Wii ™ och PLAYSTATION ® III som har tillgång till internet kan ansluta till tjänster på nätet som erbjuder spår som inte ingår i spelet disken. Varje spel har många låtar som kan laddas ner, för ett sammanlagt flera hundra statister mellan serierna.

gitarr formad registeransvarige har fem knappar på gitarrhalsen: grön, röd, gul, blå, och orange. Det finns knappar på den enhet som ersätter "start" och "välj"-knapparna på en vanlig regulator. I det område där en riktig gitarrist skulle Strum strängarna, det finns en "Strum bar. " Detta Strum bar är en lång klicka knapp som trycks upp eller ned på liknande sätt som en strömbrytare. Som en riktig gitarr, kan spelare Strum både upp och ner vid behov.

För att spela Guitar Hero ®, användare väljer en låt och ett spelläge. De kan starta en karriär eller spela upp enskilda låtar. Det finns många tecken och gitarrer att välja mellan, och fler kan låsas upp under spelets spelas. Generellt finns det fyra olika svårighetsgrader att välja mellan också: lätt, medium, hårt och expert. Spelare kan spela individuellt eller arbetar i två-läge konkurrenskraftigt eller i samarbete.

När en låt har startats, ett rullande mönster kommer på skärmen går i riktning mot spelarna. På den prydande mönster är färgade prickar som motsvarar färgerna i halsen knappar. Som den färgade pricken kommer till en bar längst fram på skärmen, måste spelaren trycka på rätt färg på knappen och tryck på gitarrens Strum bar på samma gång.

Guitar Hero ® varumärket visade inga tecken på avmattning i början av 2009. Under 2008 sålde full-bandet Guitar Hero ® World Tour 3. 400 tusen exemplar i USA ensam, outselling den närmaste konkurrenten, Rock Band ® 2, nästan två till ett. En Metallica version att släppas under våren 2009.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.