Vad är FoU-programvara?

Forskning och utveckling, eller forskning och utveckling, är ett program alla typer av programvara som hjälper organisera, aktuell eller samla information. Forskning och behandlar utveckling med att öka allmänhetens insikt om produkter, tjänster, företag, personer och annan information som företag och myndigheter behöver veta. Denna information hjälper företag att bättre rikta sina marknadsföringsinsatser och lära sig om medborgarna och deras behov.

Många FoU-program tar hand om matematik i samband med att information samlas in av ett forsknings-och utvecklingsteam. Detta kan göras genom manuell inmatning av data eller kan sammanställas via ett företags webbplats. Till exempel, om ett bilföretag vill ta reda på vilka funktioner konsumenterna tyckte bäst om en specifik modell, kan de ta en omröstning på sin website. R och utveckling mjukvaran skulle få möjlighet att samla in, sammanställa och beräkna denna information som statistik.

Andra typer av program som kan FoU-program är företagspresentation system som tillåter den insamlade informationen som ska visas i en lättläst och tilltalande sätt. Användare kan skapa kalkylblad, diagram, eller diagram för att göra detta. Bildspel och filmklipp kan också användas för att presentera material.

Forskning och utveckling ger inte bara organisationer och företag med information de behöver för att mer effektivt marknadsföra sina produkter, utan också hjälper dem att veta vilka produkter som saknas på marknaden. Att få kunden insikt ger dem möjlighet att skapa objekt anpassade till konsumenternas efterfrågan. FoU-program kan stöd i detta arbete genom att hjälpa i utformningen av dessa nya produkter.

Rita och utformningen av program kan anses vara FoU-programvara när det används för att utforma och skissa på idéer för nya produkter eller tjänster som bygger på uppgifter hämtade under utvecklingsprocessen. Denna etapp kan kompletteras med en stab av ingenjörer, forskare eller forskare beroende på företag eller organisation. Ofta kan sammanställa information och ny produktdesign fyllas med samma FoU-program.

Priset för FoU-program varierar kraftigt beroende på komplexiteten i programmen. Grundläggande ritning eller lägga till programvara är vanligen mycket billigare än ett system som gör allt på ett ställe. Ibland använder företagen en kombination av programvara för att slutföra en uppgift. Denna programvara kan ofta hittas i affärer leverans eller på nätet för nedladdning. Några mycket grundläggande FoU-program kan vara tillgänglig som shareware eller erbjudas under en begränsad fri prov så att konsumenterna kan prova programmen innan de gör ett köp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.