Vad är Dust Remover?

dammsug är en term som ofta tillämpas på en produkt som använts för att avlägsna damm från datorns tangentbord, skärmar och torn. Ibland kallad komprimerad gas dammvippa, en damm remover är en enkel aerosol kan fyllas med gaser som avger en jämn ström av luft för att rengöra tangentbordet och små utrymmen mellan tangenterna samt blåser bort damm bort från bildskärmen . Dessa praktiska behållare av konserverad luft kan köpas i flera olika butiker.

kan i regel är av en storlek som liknar en burk raklödder, även om vissa burkar är högre och smalare, ungefär som kroppen av en aerosol burk luftfräschare. Oberoende av konfigurationen och mått för kropp kan, nästan alla dammsug levereras med ett munstycke bifogad fil som gör det möjligt att projicera en koncentrerad luftström till ännu trånga platser. Detta gör de konserverade idealisk dammsug för befria tangentbord av dammpartiklar. Inte nog med att dammet tar plockaren hand om damm på tangenterna, munstycket gör det möjligt att styra flödet av luft mellan tangenterna och ta bort uppbyggnad av damm som eventuellt skulle kunna störa ut nycklar och skada tangentbordet.

Använda en damm flytta är en enkel process. För det första är det nödvändigt att placera munstycket fastsättning. När den bifogade filen är på plats är enheten pekade på eller in i området som kräver damning. För att rengöra ett större område, håller du kan så munstycket bilagan är några inches bort från platsen. För tätare områden, såsom mellan tangenterna på ett tangentbord, ställning i slutet av munstycket fastsättning direkt i rymden. Börja att spraya konserverad luft i området, noga med att röra sig på ett sätt som rör sig dammet borta från tangentbordet eller övervaka så det kan inte bosätta i området.

burk dammsug kan användas för att rengöra ditt tangentbord, men de kan också komma till hands för andra rengöring projekt. Till exempel är det dammsug till stor hjälp vid rengöring dammpartiklar ur intrikata carving på trä möbler och dekorativa gjutning. Plockaren kan också användas med andra apparater, till exempel rensa damm runt och i mellan kontroll nycklar på en stereoanläggning.

Medan olika dammsug produkter innehåller oftast flera gaser som fungerar som drivmedel, de är oftast säkert att använda i alla rum med vanlig ventilation. Men människor som har en allergisk reaktion mot damm bör bära en skyddsmask som ett sätt att kanske andas i någon av dammpartiklar.

Inköp dammsug är också en enkel process. De flesta kontorsmaterial butiker ha åtminstone ett märke av konserverad luft. Många rabatt butiker som säljer datorer kommer också att ha flera märken av damm remover att välja mellan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.