Vad är web möten?

Web möten är en bra ny idé i näringslivet, gör att människor i olika delar av världen att nästan komma samman för konferenser över Internet. Webb möten kallas även e-möten och Net möten. Det finns olika typer av webb-möten och olika program som finns tillgängliga.

Dessa virtuella Internet möten ökar snabbt i popularitet. En populär typ av webbmöte använder Voice over Internet Protocol (VoIP), där du använder datorns anslutningskabel Internet som en telefonlinje, så gott som fri kommunikation med vem som helst i världen. VoIP ökar i popularitet inte bara i webbmöten men i hushåll över hela världen.

VoIP är också ganska mångsidig och kan användas med en traditionell telefon eller via datorns mikrofon och högtalare. Även om du använder en annan typ av webbkonferens program kan VoIP kan användas på toppen av det att förbättra kommunikationen. En annan typ av Net möte kommer konferens-ringa din hemtelefon direkt, även om du inte har VoIP. Använda VoIP är oftast ett bra sätt för hushåll och företag att spara pengar på långväga telefon räkningar.

En annan typ av webb-möte äger rum helt på nätet. Ofta kommer moderator för mötet att kunna dela sina skrivbord med någon annan loggat in på mötet. Ordförande kan sedan erbjuda demonstrationer, dela nya idéer och data, förklara nya förfaranden, eller i stort sett vad de vill. Några av dessa program också medge mötesdeltagarna att göra ändringar och bidra till mötet på det sättet.

True samarbetsprojekt webbmöten tillåta alla deltagare att logga in på samma dokument, till exempel, och alla göra ändringar på en gång. Detta kan vara särskilt värdefullt för kreativa team, som författare eller webbdesigners. Denna typ av webbmöte också hindrar att samma handling från att vara e-post flera gånger från person till person. Denna typ av arbete är ovärderligt i den nuvarande globala näringslivet.

Conferencing över Internet gör att samarbetet från människor i olika delar av världen som aldrig skulle skeppet varit möjligt. Eftersom antalet människor som arbetar hemifrån fortsätter att öka, webbmöten blivit mycket vanligare och mer värdefull. Webbmöten ge större frihet på arbetsplatsen som i allmänhet innebär mindre stress för de anställda. E-mötet program, en gång köpas av företag, oftast gratis för anställda-vilket innebär att det kostar ingenting att logga in och gå ett möte.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.