Vad är ett tangentbord Light?

Ett tangentbord lyser en LED-ljus på en flexibel hals som kopplas direkt till en USB-port som ofta används på bärbara datorer för att tända tangentbordet i svagt ljus. Ljuset har en ljus, men liten spridning, är obetydlig när du gör jobbet. Ett tangentbord ljus är användbart för att se tangentbordet för att visa presentationer i mörka rum, för att arbeta på natten under resan, eller för att använda var som helst yttre lampor är oönskad eller skulle störa andra.

Det fina med en LED-ljus är att den drar väldigt lite ström. FlexLite ™ tangentbord ljus annonserar att det använder mindre än 90 sekunders laddning för varje timme det ger belysning. Som de flesta modeller använder FlexLite en enda LED-lampa. Modeller som använder två eller tre lampor kommer att dra något mer ström.

I de flesta fall ett tangentbord ljus fungerar bäst ansluten till en USB-port på baksidan av den bärbara datorn, sedan böjde sig över toppen av displayen för att lysa direkt ner på tangentbordet. När ljuset kommer från denna riktning finns liten blockering från användarens händer, vilket gör det lättare för dem som inte kan typ av beröring, för att se de nycklar.

Mini modeller som iLite ™ finns också att kopplas till en sida USB-port. Dessa extra-tiny tangentbord ljus har en liten stel nacke böjd i 90 grader för att lysa direkt över tangentbordet. Medan närmare tangentbordet än föregående tangentbordet ljus och därmed potentiellt ljusare över tangenterna, beroende på USB-port placering, vissa människor sinne konstatera att handen närmast minitangentbord ljuset periodvis blockerar sträng av ljus.

Om du behöver se tangenterna tydligare att skriva kan du välja ett tangentbord ljus med två lysdioder som Nite Key Lite ™ . Även om det kommer att dra mer än ett enda LED-modeller kommer det också ge en ljusare sträng av ljus. Tillverkaren sätter livet i denna modell på 8000 timmar. Inte illa med tanke på att det endast kommer att användas vid enstaka tillfällen.

Det finns flera tillverkare av LED-tangentbord lyser så leta efter det bästa köpet. Priserna börjar på under $ 10 US-dollar (USD) för enkel-lampa modeller, och gå upp för ändamålet. Om du behöver ljus ett stationärt tangentbord, kan du överväga ett internt belysta tangentbord i stället.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.