Vad är en webbplats revision?

En webbplats revision vanligtvis används för att fastställa den totala innehåll, säkerhet och prestanda för en webbplats. Många webbplatser är byggda av olika företag för att öka eller komplimang deras produktivitet. Revision en webbplats kan avgöra om webbplatsen är att uppnå sitt främsta syfte och om inte, hur som Webbplats kan förbättras.

En av de första saker som en webbplats revision oftast adresser i fråga om vem som är den som skapat webbplatsen. Webbplatser kan skapas av ägaren av domänen, en anställd i företaget eller en tredje parts oberoende webbdesigner. Om det var en tredje part som gjorde webbplatsen granskningen ofta att fråga om en Webbdesign överenskommelse gjordes mellan ägaren av platsen och en tredje part och i så fall vilken aktuell status för avtalet.

Innehållet bedömning är vanligtvis mycket viktigt att någon webbplats revision. Webbinnehåll som skapas i sin helhet av Webbplatsen ägaren utan någon tredje part referenser vanligtvis inte behöver granskas. Innehåll från tredje part, dock vanligtvis förtjänar en webbplats revision att avgöra om det har licensierats till webbplatsen för användning. För optimering kan revisionen tyder på att innehållet består av bilder, korta stycken, och flera länkar inom dessa punkter.

Marknadsföring är något som direkt kan påverka framgången för en webbplats. En webbplats kan komma att granskas för att se om den är registrerad i stora sökmotorer, och om betalda sökord används som del av en webbsida kampanj. En annan sak som kan undersökas är om beskrivning, nyckelord, och rubriktaggar på webbplatsen redigeras för att motsvara det huvudsakliga syftet med webbplatsen.

Webbsida revisioner ser i allmänhet för ett optimalt resultat av webbplatserna som, samtidigt, är förenligt med gällande lagar om integritetsskydd. Till exempel sajt revisionerna oftast se om en webbplats har en Användarvillkor sida. En sådan sida normalt bör göra det möjligt för läsaren att acceptera villkor och friskrivning att webbplatsen kan ha i fråga om innehåll eller produkter som erbjuds. Sekretess-vis, en Användarvillkor sida normalt bör omfatta säkerheten för information som läggs av besökare på interaktiva funktioner på Webbplatsen, såsom anslagstavlor eller kommentera moduler.

Besökarna kan vara en central del av alla framgångsrika företags webbplats. Fler besökare resultatet vanligen i en större möjlighet till försäljning. Som ett led i att bestämma den totala effektiviteten i en webbplats, en webbplats revision ibland kommer att kontrollera om webbplatsen är utformad med en besökare profil i åtanke. Utformningen och övergripande farbarheten på webbplatsen bör motsvara vad en person skulle komma till platsen för att söka upp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.