Vad är en sökning Angel?

Sök änglar är individer som frivilligt att göra sökningar efter information, produkter eller lång förlorat vänner eller släktingar. I de flesta fall är sökandet ängel inte en yrkesman som är utbildad i förmågan att upptäcka. Dock har sökandet ängeln normalt en logisk tanke som kan systematiskt använda tillgängliga resurser som ett medel att säkra de önskade uppgifterna.

En av de vanligaste typerna av sökning som utförs av en sökning ängel har att göra med fall som rör och antagande. Denna typ av sökning ängel aktivitet förekommer faktiskt i två former. Det första kan en sökning ängel hjälpa ett barn hitta information om en födelse förälder, med hjälp av offentliga register och andra data som finns i det offentliga rummet. För det andra kan antas söka ängel forskning information som kan hjälpa ett par som önskar adoptera ett barn hittar en ansedd byrå som kommer att vara lyhörda för deras speciella situation. Som med alla typer av sökningar ängel verksamhet, adoption sökning änglar utföra dessa uppgifter utan att få någon typ av kompensation.

Det finns också en typ av sökning ängel som kan vara till hjälp i växande ett litet företag. Som en del av deras frivilliga arbete är det inte ovanligt att en ängel att hålla databaser som laddas med alla typer av information. I vissa fall kan sökningen ängeln hjälpa en småföretagare hitta kontakter som kan hjälpa honom eller henne i reklam eller främja varor som produceras av företaget. På samma sätt kan en sökning ängel kunna använda samma resurser för att hjälpa ideella organisationer kontakt med företag sponsorer och säker finansiering för att hjälpa orsaken stöds av ideella.

En sökning ängel kan också hjälpa personer att hitta vänner från år tidigare, till exempel en skola kompis eller en första kärlek. Avlägsna släktingar som har dålig kontakt under en längre tid kan också ha möjlighet att hitta varandra igen genom hjälp av en sökning ängel. Även hitta gamla dokument som är del av den offentliga register kan vara en del av arbetet i en sökning ängel.

Medan sökandet ängeln inte betalt för sina tjänster, personer som Ta hjälp av en ängel skulle vara beredd att täcka en av utlägg de ådrar sökning ängel. Detta skulle innefatta sådant som att betala tryckning och porto på kopierade dokument som skickas till mottagaren, resekostnader om ängeln är rätt att göra en resa i syfte att säkra data eller göra fjärrsamtal i samband med sökning. Medan en sökning ängel ger tid och förmågor utan kostnad, är det inte rimligt att anta att ängeln också har ekonomiska resurser för att täcka alla tillhörande kostnader.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.