Vad är en hotspot Finder?

En hotspot Finder är en anordning som är utformad för att hjälpa människor att hitta trådlösa hotspots, platser där trådlösa signaler som gör det möjligt för människor att ansluta till ett nätverk är närvarande. Begreppet "hotspot hitta" används också för att beskriva en katalog av kända hotspots där människor kan komma åt och uppdatera med ny information. Hotspot Finders är extremt användbara för människor som gillar att arbeta på trådlösa nätverk, som omfattar nästan alla med en bärbar dator, tillsammans med människor som har telefoner som kan gränssnitt med trådlösa nätverk och liknande anordningar.

I en trådlös hotspot, kan man plocka upp en signal som gör det möjligt för dem att ansluta till ett nätverk och surfa på Internet eller andra datorer i nätverket. Vissa trådlösa hotspots är öppna så att vem som helst att ansluta till nätverket genom att helt enkelt låsa på signalen. Andra är säkrade, i vilket fall ett användarnamn och lösenord kommer att krävas för att få in den trådlösa hotspot. Nätverk är säkrade att göra dem säkrare att använda, och för att förhindra överdriven bandbredd.

Ett grundläggande hotspot hitta fäster en nyckelring, snodd, eller annan enhet med en display som visar när någon befinner sig i olika en hotspot. Klassiskt, Finder lyser helt enkelt upp. Indikatorlampor kan också användas för att visa om hotspot är utan säkerhet eller säkrade, och hur stark signalen är. Om flera signaler finns, Finders enkel hotspot helt enkelt låsa de starkaste en, medan mer avancerade verktyg kan tyda på att flera nätverk eventuellt kan finnas.

Människor kan använda hotspot Finders på många olika sätt, från att identifiera för att få tillgång olagligt att helt enkelt ute efter en plats att koppla i en ny stad. Hotspot Finders kan också användas för att kartlägga trådlösa hotspots inom ett visst område för att skapa en katalog.

hotspot hitta kataloger är till för resenärer och andra personer som är intresserade av att identifiera hotspots i en viss region. En bra katalog är vanligtvis kartbaserad, tillåter människor att ange en plats och se olika hotspots på en karta. Katalogen stater vanligtvis huruvida nätverk är säkrade, med anteckningar om tidsfrister och alla andra begränsningar som kan placeras på ett nätverk. Användare kan uppdatera kartan för att hålla den aktuell, ta bort inaktuell information och lägga till nya hotspots som inte har listats. Människor kan slå upp information om en hotspot hitta katalog innan de reser så att de vet vart de skall vända för att hitta tillgång till.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.