Vad är en Smart Switch?

En smart switch är en anordning som används för att hjälpa människor att kontrollera hur mycket el de använder personligen eller som används totalt. Det gör detta genom att öka motståndet så att du slår på ljuset blir hårdare under perioder då energiförbrukningen är högre. Den smarta strömbrytare anses vara en av de mest innovativa tillvägagångssätt energisparande, särskilt den som utvecklats under senare år.

Smart Switch åtkomster utrustning datornätverk för att övervaka elektriska användning på en konstant, eller nästan konstant, basis. Vissa switchar kan slås på eller programmeras för att arbeta på endast en viss tid på dagen, när elförbrukning skulle vara historiskt högre. Därmed kan dessa växlar vara en av de enklaste verktygen att använda eftersom de automatiskt.

Det motstånd mot en smart switch genomförs genom det som kallas en broms pad. Precis som när du bromsar med en bil, av friktionen och arbetar tryck långsam rotation av hjulen, så också gör en bromsning pad på en smart switch. Den pressar mot en platta, som sedan gör driften av växeln svårare. Även om strömbrytare kan fortfarande brukas, kan många tänka på det om det finns mer motstånd.

Smart Switch, utan verkligen en kontroversiell åtgärd, har fått viss kritik. Till exempel Kritiker växeln gör någon större skillnad i arbetet med att spara el eftersom många kanske inte ens märker det motstånd det lägger fram. Dessutom har vissa konspirationsteoretiker postulerade detta bara är ett steg bort från regeringen dikterar för individer när de kommer och inte kommer att använda sin inomhusbelysning.

Det finns två grundläggande sätt smart switch kan programmeras för att fungera. Det kan ge motstånd när det finns en mycket hög elektrisk användning i hemmet eller det kan göra det när hela nätet upplever höga nivåer av efterfrågan. Vissa kan programmeras att fungera när antingen en som händer. Teoretiskt kan detta bidra till att förebygga brun outs. Det finns dock ingen garanti för att behålla ett fåtal belysningen kommer att göra en väsentlig skillnad som andra hem elektriska komponenter använder mycket mer el.

Beslutet att använda en smart switch är en verkligt personlig en som kan tjäna som en bra påminnelse till dem som är oroliga för energisparande. Medan den strömbrytare som inte kommer i sig, stoppa energianvändning, kommer det att hålla sådana tankar i förgrunden. Växeln, som ibland kallas en smart switch, bör vara tillgängliga kommersiellt under 2009.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.