Vad är en Slim tangentbord?

En smal tangentbord är ett tangentbord som är extremt tunn, vilket kan göra att sitta nära bordet. Det finns flera skäl för folk att använda tunna tangentbord, allt från en önskan om en bärbar tangentbord till behovet av att spara utrymme på ett tangentbord bricka. Flera tillverkare framställer smala tangentbord som är förenliga med en rad olika operativsystem, och dessa specialitet tangentbord kan beställas direkt från tillverkare, eller erhållas via elektronikaffärer.

Det viktigaste kännetecken av en smal tangentbord är höjden , vilket är mycket lågt. Slim tangentbord är vanligtvis konstruerade för att sitta helt tomt på ett skrivbord, med stöd som kan fälla ut för att höja tangentbordet för komfort. Den tunna designen åstadkoms genom att bygga mycket små, tunna komponenter som passar lätt i en smal bostäder. Behållaren kan göras från en mycket slitstark plast, eller metall eller silikon, med vissa tangentbord kombinera flera byggmaterial.

En väl utformad smal tangentbordet kommer att vara bekväm att använda, utöver smal. En justerbar vinkel är en viktig design funktion, eftersom den kan användas för att skräddarsy vinkeln på tangentbordet för specifika situationer. Knapparna är också oftast utformats för att vara lyhörda och de komponenter på tangentbordet läggs ut i en ergonomiskt vänligt sätt. En del smal tangentbord är också för liten, medan andra har en full uppsättning av nycklar, inklusive ett numeriskt, och de kan ha funktioner som volymkontroller, pekplattor för mus, och så vidare.

För resor, en smal tangentbord kan vara mycket användbara. Den platt design som passar lätt i en påse eller väska, med några tunna tangentbord fälls upp för ytterligare bärbarhet. Liten smal tangentbord kan vara idealiska för resor, eftersom de tar upp ett begränsat utrymme i alla riktningar. Slim tangentbord ofta passar i samma utrymme som en bärbar dator, för människor som vill använda ett tangentbord i full storlek med en bärbar dator, snarare än fabriksinstallerade tangentbord, vilket kan vara en utmaning att använda ibland.

Slim tangentbord också lätt ryms i tangentbordet fack, med gott om utrymme för händerna på en användare. De kan vara användbara för att hantera plats i trånga, och en del människor också njuta av den eleganta estetiska och strömlinjeformat utseende av en smal tangentbord. Många smala tangentbord är också utformats för att vara hållbara, vilket kan göra dem användbara för längre perioder av tjänst i ett kontor, där tangentbord tenderar att få omild behandling.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.