Vad är en Flash-profil?

Flash ™-profil är en MySpace-profil som använder Flash ™-teknik. Som standard använder MySpace Hypertext Markup Language (HTML) för att visa profiler. Medlemmar kan också använda Cascading Style Sheets (CSS) för att anpassa sina profiler. Föreskrivs emellertid Flash ™ medlemmar möjligheten att en mer livlig och dynamisk profil som kan stå ut från statiska, standard HTML eller CSS.

Flash ™ profiler lita på Adobe Flash för att fungera. Flash ™ innehåller "Shockwave Flash" filmer med den. swf-fil förlängning och Flash ™ videofiler med. flv filtillägg i spelarna så att konstruktionen kan animera och verkar vara på väg mitt framför ögonen. Båda dessa faktorer kan ge är ryggraden i en Flash ™-profil.

Så gott som alla profiler element kan ändras med Flash ™. Olika diverse andra uppgifter som Flash ™ banners, grafik nedräkning, kalendrar, klockor och glitter text kan ingå i ett Flash ™ profil. Innebär dock en av de mest populära tillämpningarna av Flash ™ personliga bilder på medlemmar. Medlemmar kan välja att använda Flash ™ för att visa en dynamisk bildspel av bilder, text och bilder kan läggas ut på bilderna för att organisera och bildtext dem för ägaren eller profilen betraktaren. Flash ™ musikspelare är mycket vanligt på MySpace eftersom de tillåter medlemmar att införa en lång lista med låtar till en spelare utan att oroa dig för MySpace begränsa standard sång begränsningar.

Använda Flash ™ i en MySpace-profil kan leda till en mer attraktiv och professionella profil. De är populära hos alla från nybörjare tonåringar helt enkelt intresserad av att uttrycka sig på personer som använder MySpace för att hjälpa till med att marknadsföra sina företag. Men medan ett Flash ™-profil kan visa sig vara mer estetiskt tilltalande att den genomsnittliga MySpace medlem på vissa nackdelar med Flash ™ finns. Till exempel tar ett Flash ™-profil mycket längre tid att ladda än HTML eller CSS motsvarigheter och de ibland kan presentera navigations problem. De som vill förmedla information enkelt och effektivt sätt är bättre anpassade till layouter med vanlig HTML eller CSS.

Flash ™ mjukvara och är vanligtvis tillgängliga för allmänheten gratis. Full profil mallar kan även vara utformade och erbjudas som färdiga att använda. Professionella webbdesigners och Flash ™-utvecklare kan mallar och erbjuda dessa till allmänheten så länge de är krediterade som designer eller utvecklare. På så sätt det arbete som går till att skapa en Flash ™-profil kan erkännas som en person konstnärens eller byggherren men fortfarande åtnjuter allmänheten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.