Vad är en Cross Compiler?

Cross kompilatorer är anordningar som kan tillverkningsindustrin exekverbar kod som kan köras på en plattform som hittills inte har varit bosatt plattform för kompilatorn. Utnyttjandet av ett kors kompilator är vanligt när det finns ett behov av att använda sig av flera olika plattformar för att hantera datorer funktioner. Detta kommer att omfatta inbyggda system där varje inbyggda datorsystem inom systemet har en mindre mängd resurser. Användningen av ett kors kompilator gör det möjligt att övervinna denna brist på resurser genom att skapa en inbördes utförande mellan olika delar i systemet.

Ett utmärkt exempel på användning av ett kors kompilator är när mikrokontroller används inom ett system. Vanligtvis innehåller en mikrokontroller inte mycket minne. Genom att använda ett kors kompilator för att hantera skapandet och frågan om verkställighet av kommandon, mindre av resurser för mikrokontroller är uppbundna i administrativa order och kan riktas mot att utföra den uppgift beställts av korset kompilatorn.

Korset kompilator kan bidra till att skapa ett fungerande nätverk mellan olika typer av maskiner, eller till och med olika versioner av ett operativsystem. I denna ansökan, kan ett företag använda både äldre och nyare versioner av ett operativsystem få tillgång till ett gemensamt nätverk, även om arbetsstationer på kontoret innehöll ett stort antal datorer av varierande ålder och kapacitet. Användningen av ett kors kompilator gör det möjligt att samla alla dessa olika element till en sammanhängande bygga miljö som tillåter varje station att få tillgång till viktiga filer och data som finns om den gemensamma server.

Användning av korset kompilatorn går tillbaka till början av utvecklingen av Windows och en gradvis minskning av användningen av DOS av många slutanvändare. Idag är korset kompilator ett gemensamt sätt att maximera effektiviteten av flera komponenter. Men virtuella maskiner som Javas JVM kan hantera äntligen en del av de funktioner som en gång bara var möjligt med hjälp av ett kors kompilator.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.