Vad är Software Suites?

Software sviter är grupper av liknande program som interagerar nästan sömlöst med varandra att göra vissa uppgifter lättare mellan olika program. Populariteten av programvara sviter har bara ökat de senaste åren som människor har vänt mer att databehandling för uppgifter som används för att göra utan hjälp av nyare teknik. Men som med de flesta typer av programvara, är det sanna värdet av programmen i sin användning. Inte alla kommer att behöva en programsvit.

Den största fördelen med programvara sviter är att integrera vissa datamängder mellan programmen. De flesta program kommer att kunna klippa och klistra olika uppsättningar data ganska lätt, programvara sviter ta det ett steg längre. Ofta kommer uppgifterna behålla all annan information, till exempel formatering och annan inbäddad information. Även om det inte kan garanteras om överföring, det kommer i de flesta fall. Detta kan vara svårare att åstadkomma, om inte omöjligt, bland helt icke-program.

Den andra gynnas av programvara sviter är de besparingar som ofta kommer med att köpa program i ett paket. För att köpa varje program för sig sannolikt skulle kosta mycket mer. Beroende på vilken svit används, ingår programmen kan vara allt från två program till mer än fem.

De vanligaste Sviterna är affärssviter programvara och Internet trygghet sviten mjukvaran. Medan de var och en har olika funktioner, tenderar de att arbeta för att uppnå ett större mål. Business sviter kan behöva rapporter som kan skrivas i ett ordbehandlingsprogram, men kan också behöva ett bildspel, som ett presentationsprogram kan producera. Internet-säkerhetsprogram fokuserar vanligtvis på en särskild uppgift, såsom försvar mot virus. Spyware och adware skydd, tillsammans med en brandvägg, kan kalla för ett helt annat program eller en uppsättning av program.

Det vanligaste och igenkännliga programsvit är Microsoft Office ™ produktlinje. Detta inkluderar Microsoft Word ™, Microsoft Excel ™, Microsoft Outlook ™ och Microsoft PowerPoint ™ i det mest grundläggande form, vilket är för hem och studerande användning. Andra versioner, till exempel Microsoft Office Small Business ™, och Microsoft Office Pro ™, kommer att innehålla ytterligare program.

Det bör noteras att även köpa programvaran titlar buntas i en svit är en mycket mer kostnadseffektiv metod än att köpa dem individuellt, kan de inte alla behövas. Istället för att köpa något du inte behöver, noga överväga vad du behöver och om det gäller köp en eller två titlar för sig kan vara bättre ekonomiskt. I de flesta fall, alla titlar i ett programpaket är vanligtvis tillgänglig separat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.