Vad är Software Skins?

dagar efter barn brukade leka med dockor. Den pappersdockor kom med flera outfits som kan placeras över dockan att klä upp den. Programvara skinn göra samma sak om den grafiska användargränssnitt (GUI) av program, som klippdocka klänningar gjorde för pappersdockor. Tillämpa ett nytt skal till ett program ändrar färgschema, tema eller stil, knappar och reglage. Det ger programmet en ny look.

Inte alla programvaror är skrivna för att byta skal, men skinnable program kör den register av programvaran spektrumet. Programvara skinn finns för Microsoft ™ Windows ™ och Linux ™ operativsystem, Windows Media Player ™, Firefox ™ webbläsare och Winamp ™ multimediaspelare för att nämna ett knappa några. Desktop chefer, klockor, spel, chatta kunder och många verktyg är också skinnable.

Programvara skinn är vanligtvis mycket små filer som hämtar snabbt. Vissa skräddarsydda program som skinnable ha en inbyggd länken för att söka efter och importera skinn. I andra fall kan du behöva manuellt söka efter skinn och hämta dem till din dator.

Det är lätt att kontrollera för mjukvaran skinn, eller ta reda på om ett program är skinnable. Skriv in namnet på programmet i någon sökmotor tillsammans med ordet "skinn. " Om skal finns du kommer att behandlas på flera länkar där du kan ladda ner dem gratis. Typiskt författare post miniatyrer av varje hud tillämpas på gränssnittet för att ge betraktaren en uppfattning om stilen. Säsongsmässig programvara skinn finns också i många fall med överfyllda semester teman för jul och Halloween.

Efter nerladdning en hud det tar bara några klick för att importera den till programmet, vid behov, och tillämpa det. Omstart krävs inte, så du kan ändra programvara skinn så ofta du vill. En del program som Firefox hämta skinn direkt och hålla dem i ett arkiv så att du kan växla mellan dem efter behag.

Med så många människor ner så mycket tid på sina datorer, mjukvara skinn lägga till friskhet och kul att den elektroniska skrivbordet. Skinnable programvara gör det möjligt för användare att anpassa sina system, vilket gör dem unika sina egna. För listor över skinnable program du kan hänvisa till webbplatser som t. ex. Skinnables. org.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.