Vad är Musical eCards?

Ecards (stavas även som e-kort eller e-kort) är snabbt på att bli ett populärt sätt att skicka hälsningar till andra, på storhelger, födelsedagar, och bara när andan strejker. En trend som förekommer i 2000-talet var att skicka kort via e-post som innehöll animation på kortet och hade också musik. Sådan musik som ingår saker som traditionell födelsedag eller julsånger, men nu finns det mycket mer utbud att välja mellan. Musikalisk ecards har utvecklats till att funktionen musik säker på att behaga en mängd olika musiksmak.

Tidigt musikaliska vykort tenderade att innehålla låtar som vanligtvis inte att känna igen, dagens val av kompletterande musik varierar. Människor kan hitta webbplatser som erbjuder kort featuring populära moderna låtar eller de kan plocka från genrer som län och västra, rhythm and blues, rock, gospel och många andra. Fokus på kortet kan vara lika mycket på det valda musiken som den är på alla bilder och meddelanden. Till exempel kan klassisk romantisk låtarna valt att förena Alla hjärtans dag eller kort-årsjubileum.

Det finns några mycket speciella musikaliska vykort som också finns olika typer av musik som inte är särskilt välkänd. Till exempel kan en musikalisk ecard har prover av Native American musik. Alternativt människor väljer kort kunde skicka andra låtar från hela världen som är inspirerade av regionala musik traditioner.

Vissa musikaliska vykort kostar en liten summa pengar att sända, och beroende på bolagets skapa kortet de pengarna skulle kunna doneras. Till exempel ett fåtal företag erbjuder orkestermusik från kända orkestrar och donera intäkterna från kort försäljning till välgörenhetsorganisationer till de lokala musik-program för barn. Andra webbplatser vinst helt enkelt på att sälja vykort, och det finns många webbplatser som erbjuder gratis musikaliska e-kort.

Smarta programmerare kan använda en mängd olika program för att göra sin egen musik för att skicka som en del av musikaliska e-kort. Andra bifoga musikfiler från populära artister. Det bör noteras att fildelning kan vara olagligt och bryter mot upphovsrätten till det musik. Pålitliga hemsidor som erbjuder gratis e-kort tenderar att använda endast de låtar som inte kommer att bryta mot copyright, eller ge en del av försäljningen av de kort till artisten.

Det finns några varningar om att använda e-vykort webbplatser. Sedan början av 2000-talet har ibland varit lurendrejeri, e-kort som används för att samla in personlig information eller överföra virus. Personer med ett e-kort bör typ i företagets hemsida istället för att klicka på länkar, som kan ta användaren till en dummy webbplats istället. En annan försiktighet från bedrägerier organisationer är att göra vissa att inte lämna ut personlig information som adress eller telefonnummer när du får ett kort. De flesta kortföretag kräver inte folk att registrera sig för att visa en kort skickas till dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.