Vad är Moof Monster?

moof monster är en Internet-legend som folk kan hänvisa till när de använder Internet Relay Chat (IRC) kanaler. Även om det nu finns många sätt att kommunicera i realtid via Internet, är IRC populärt särskilt bland långvariga användare, och det finns IRC-kanaler för nästan alla operativsystem. I likhet med en MOO (fleranvändarsystem domäner), IRC är mer specifika och människor kan prata (skriva) antingen en-på-en på kanaler eller i stora grupper. Kunderna stödja IRC kan ibland droppa eller koppla en användare utan uppenbar anledning, under mitten av en chatt.

När du är tappats, har du blivit offer för det moof monster. Det finns ingen anledning, åtminstone en lätt definierbar en, varför du plötsligt släpptes från IRC. Följaktligen dessa nedkopplingar krediteras moof monster och människor återvänder till chatten efter frikopplat kan skriva, "Tyvärr fick moofed. " Om du råkar vara på en IRC, och du hör en hänvisning till moofing eller moof monster, du nu vet vad det betyder.

moof monster är inte, som vissa tror, det dogcow symbol som är ett varumärke som tillhör Apple Computers ®. Även Clarus det dogcow säger "moof!" Och detta är faktiskt också ett varumärke, är moof monster inte förment ansluten. Egentligen kan moof vara en akronym för mobil, från kontoret eller distansarbete. Så du kan höra hänvisning till moof monster när folk blir bortkopplad från sitt arbete om de är på resande fot och arbetar från mobiltelefoner eller handdatorer.

Moofers kan enkelt kontorsanställda som tar sina bärbara datorer utan arbete så att de kan få arbete i lugn eller mer bekväma förhållanden. Alternativt kan beskriva de många som nu har flexibilitet på arbetsmarknaden genom att arbeta hemifrån åtminstone en del av tiden, via Internet-anslutning. Många avundas livet i moofer, eftersom han eller hon kan kanske bryta sig loss från skåpet för några av de arbetsvecka och arbete under ett träd eller på en lokal café istället.

Ändå alla Internet-anslutning är föremål för att bli offer för moof monster, särskilt när anslutning är inte tillgänglig på alla platser. Eftersom flera städer och företag Internet expandera trådlöst internet, men får moof monster fordran färre offer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.