Vad är Laptop stativ?

Laptop nuläget innehåller en mobil skrivbord för fastställande av en notebook eller bärbar dator. Laptop står är idealiska för försäkring justeringsanordningar, nätverksadministratörer, brottsbekämpning, paralegals, civilingenjörer, resor chefer, och alla vars arbete innefattar rörlighet. Laptop bestånd är också praktiskt i hemmet, vilket ger en flexibel arbetsplats som kan demonteras och tas bort i några sekunder.

Det finns en mängd olika modeller av laptop står att välja mellan. Den grundläggande designen är ett litet skrivbord med tre till fyra ben som antingen är teleskopiska eller kan vika bort. De flesta benen är höj-och sänkbara. Det översta kan variera från ungefär samma storlek som en standard notebook, till något lite större. Många har en botten i läppen för att hålla pennor och papper på plats.

Om du hör till dem som kräver lite extra utrymme för en skrivare, extern enhet eller workpad, du är allt klart. För att möta dessa behov finns laptop står den funktionen en glida-ute eller svängningen hylla och en ledad arm för att hålla papper i en upprätt position. För chefer och tekniker på väg, det finns laptop står att fälla ihop tillräckligt liten för att bära med sig en laptop fall. När du arbetar på en kunds sida, en bärbar dator stå ger en personlig arbetsyta så att du inte behöver invadera klient rymden.

Flygplatser ofta råd med långa perioder av stillestånd som kan användas för att arbeta. Vissa bärbara står är inbyggda i den bakre handtag pakethållare. Bara förlänga handtaget upp, vänd ut bordsskivan, och droppa ned ett utbyggbart ben. Med den bärbara datorn fullt stöd, kan man tala bekvämt i telefon och skriver obehindrat utan att jonglera datorn.

Laptop står som byggs in i hjul pakethållare kan även fungera som en personlig bordsskiva för fastställande av kaffe eller en måltid. Om du reser med familjen, använder det för ett parti kort eller en förvaringsplats för diverse objekt, snarare än att sitta dem på en stol där de kan glömmas bort. När det är dags att gå, veck den bärbara datorn stå på avstånd på några sekunder. En sådan patenterad modell är även integrerad i en 22-tums (56 cm) med hjul retur på.

Försäkringar tampar hittar bärbara står mycket bekvämt när du skriver in ett anspråk samtidigt kartlägga skador i ett garage, näringsliv, parkeringsplats, eller bosättning. Justera stativet höga nog att använda när du står är det lätt att placera var som helst. Datatekniker kan "sätta upp shop" omedelbart och flyttar till varje ny dator, kontor, eller en plats som behövs utan att slösa tid på varje hållplats söker utrymme på skrivbordet.

På hemmaplan är det många människor graviterande från rymden tidskrävande stationära system för bärbara datorer. Laptop står att välja var man vill använda sin dator. En dag kan det vara på den, nästa dag, i vardagsrummet. Företaget kommer? Bara vika upp den och skjuta undan den.

Laptop står finns tillgängliga från en mängd olika återförsäljare beroende på modell. Hållare integreras pakethållare finns på vissa bagage försäljningsställen, medan standard laptop står ofta tillgängliga från datorbutiker. Det finns också en mängd olika att välja mellan på nätet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.