Vad är Google Earth?

Google Earth ™ är en kartläggning program som skapats av en Google-företag som heter Nyckelhålet, Inc. Det som ursprungligen hette Earth Viewer när den släpptes 2001, men på dess re-release i 2005, ändrades namnet till Google Earth ™ . Programmet använder satellitbilder och flygfoton för att skapa en 3D-karta som tillåter tittarna att se byggnader, terräng, och geografiska landmärken i avlägsna städer.

Användare av Google Earth ™ kan resa runt i världen, zooma in på intressanta egenskaper och utforska praktiskt taget alla områden på jorden. För närvarande finns två versioner av Google Earth ™. Den ena är en gratis version tillgänglig för alla, men mer avancerade användare kan köpa Google Earth Pro ™ som för närvarande sälja i minut på $ 400 amerikanska dollar. Pro-versionen är idealisk för stora företag som vill använda samarbetsverktyg, men den fria versionen erbjuder många funktioner för de flesta användare.

Den nyaste versionen, Earth 5. 0, finns bara i beta form på det här tid, men det har otroligt pedagogiska funktioner. Det gör att tittarna att välja ett område och se decenniers historiska förändringar, såsom urbanisering och smältande polarisar som om tittar på en film i snabbt framåt. Ett nytt hav lager ingår också och älskare av havet kan dyka till havets botten för att utforska livet i vattnet. En annan populär funktion är att dela kapacitet. Google Earth ™ kan användare skapa turer favoritplatser som kan spelas in, berättade, och skickas till vänner.

Användare kan välja platser efter adress, koordinater, eller helt enkelt använda musen för att utforska, dra och Klicka intressanta områden. Med flera zoomnivåer, kan tittarna se layouten på en stad från en flygbild eller zooma ner till gatunivå. Det finns även en 3D-tilt funktion för visning av byggnader från olika vinklar. En flygsimulator funktionen kan Google Earth ™-användare för att få de syn på en pilot som de flyger från land till land.

Inte varje stad eller land finns i 3D, men bidragsgivare fortsätter att lägga till information och Google Earth ™ är snabbt på att bli ett stöd som inte bara är en förberedande nyhet, men som ett verktyg för kartläggning riktningar och lära sig om olika regioner. Allteftersom populariteten ökar, så ökar tillgången till information för alla och att lära sig möjligheterna är oändliga. Den senaste versionen av Google Earth ™ la även ett separat världen för Mars och yttre rymden upptäcktsresande nu har tillgång till högupplösta bilder av martian terräng.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.