Vad är Google AdSense?

Google AdSense är ett annonsprogram som lanserades i mitten av 2003 av Google, den populära sökmotorn. Google fungerar som en mellanhand mellan ett stort antal annonsörer och en lika imponerande antal ägare till webbplatser.

Annonsörer registrera dig med Google och skapa textannonser som de vill ska visas. Google visar dessa annonser på resultatsidorna från sökningar som människor beteende från Google. com. Google AdSense-programmet gör att dessa annonser ska visas på sidor över hela internet. Att se några av själva annonserna, ta en titt på sidomenyn på denna sida. Webmastern helt enkelt lägger en speciell kod på deras sida och Google AdSense tar hand om resten. Kanske den mest värdefulla delen av systemet är att robotar (specialiserade datorprogram som söker webbsidor) analyser sidor som annonser kommer att läggas på att avgöra vilka annonser som är mest relevanta för sidans innehåll.

relevans annonser som placerats genom AdSense varierar på alla möjliga kriterier, men de flesta annonser i regel är mycket relevanta för den sida där annonsen visas. Till exempel bör annonserna på den här sidan vara relaterade till Internet, reklam, och /eller Google AdSense-programmet självt.

Annonsörer betalar Google en viss summa för varje gång en av deras annonser klickade. Google sparar en del av denna betalning och överlåter resten till ägaren av webbplatsen själv. Sidvisningar av annonserna är irrelevanta när det gäller att generera intäkter i programmet-provisioner bara genereras när Internet-användare faktiskt klick på själva annonserna.

Google AdSense-checkar skickas ut månadsvis. Många webbansvariga vänta i väntan på sina kontroller eftersom AdSense ger dem ett enkelt sätt att återfå en del av förlusterna i samband med utstationering webbplatser på Internet. I vissa fall kan webmasters göra ännu en vinst med hjälp av Google AdSense.

Utanför ett Google AdSense-check:

Inuti ett Google AdSense-check:


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.