Vad är E-Freeware?

E-freeware är programvara som gör att en användare att skicka och ta emot e-post gratis. E freeware skiljer sig från shareware eller proprietär programvara i att utvecklare inte betalt för användning av programvaran. Eftersom freeware ofta jämföras med egenutvecklade program och erbjuder samma funktioner, många användare föredrar att använda den som ett alternativ till program som skulle kräva inköp eller licensavgifter.

De egenskaper hos e freeware kan variera från program till program. Vissa e freeware program fungerar som allt-i-ett sviter som låter en användare att använda både grundläggande och avancerade e-post funktioner. Andra freeware program kan endast erbjuda specialiserade funktioner som e-postlista, säkerhet, kontakta ledning eller anti-spam tjänster. Freeware e-post kan också fungera som en bro över många olika e-inkorgar, tillträde post från Post Office Protocol (POP) konton. Vissa användare hämta e-post freeware till backningen deras primära e databas och klient.

En fördel med att använda e freeware är att programmet i sig är ofta öppen källkod. Open source-program kan utvecklare och tredje parterna att ändra koden och regelbundet lägga till nya funktioner till programmet. Förutom att vara gratis att använda, kan användarna njuta av att lägga till dessa funktioner för att anpassa deras användarupplevelse. Till exempel kan en användare installera en stavningskontroll, kalender eller på vad funktionen för att skapa och organisera sin e-post. En användare kan också installera relaterade funktioner som en Rich Site Summary eller Really Simple Syndication (RSS) läsare till sina program så att han kan komma åt personlig information på ett ställe.

Gratisprogram e-postprogram kan också ha möjlighet att arbeta tillsammans med befintliga egna e-postprogram på en användares dator. Gratisprogrammet kanske kan integreras med tillhörande mjukvaror och fungerar smidigt vid sidan om. Detta kan överklaga till användare som vill ha en snabb tillgång till särskild e-funktioner som anmälningar. De som är intresserade av anmälarna kan ladda ner ett program gratis e-postmeddelande som varnar användare när nya meddelanden anländer i sina inkorgar. Vissa anmälan program kan man även låta användarna att läsa, skriva och radera e-post utan att behöva komma till e-postklient.

Ett program e freeware kan vara väldigt olika i form och funktion i nästa. Av denna anledning, de som är intresserade av att använda program gratis e-post bör forskningen alla alternativ för att hitta ett program som kan skryta föredrog egenskaper och funktioner. Identifiera ett e-postprogram som är anpassat till användarens specifika behov kan hjälpa till att rädda datorminne och reservdelar till en användare från huvudvärk av motstridiga program.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.