Vad är E Analytics?

E Analytics är en metod för att analysera e-beteende. Det är ofta utnyttjas av e-marknadsförare som vill ha en mer djupgående analys av hur mottagarna är interagera med sitt budskap. Med många av samma fördelar för webbanalys, kan det hjälpa en marknadsförare peka på vad som är och vad som inte arbetar i ett e-kampanj. En analytisk lösning som erbjuder stora möjligheter, vissa företag intygar att e-post Analytics är ett av de mest effektiva sätten att öka avkastningen på investeringen (ROI), och att finjustera kampanjresultat.

E-marknadsförare kan använda e-post Analytics för att visa en detaljerad analys av en kampanj av domän och segment mål. Det grundläggande hjälpmedel som kommer att avslöja information om parametrar, t. ex. leverans, öppna satser, klickfrekvenser, omvandlingsfrekvenser framåt, och studsande e-post, bland annat. Dessa detaljer ger ofta en insikt som gör att marknadsförare att bättre involvera en viss demografisk och följ abonnentens verksamhet till omvandlingen. Om ingen konvertering sker, kan e-analytics hjälpa marknadsförare att förstå när en potentiell kund gick förlorad.

Några av de mer avancerade e-analysverktyg tillåter marknadsförare att analysera varje enskild person riktade i kampanjen. Dessa lösningar ger i allmänhet grafiska representationer av all post tas emot och skickas som denna person. Det är inte ovanligt att mjukvara för analys för att erbjuda flera vyer som ger kampanjen chef med mer flexibilitet i hur de väljer att analysera detaljerna. Bekvämligheter, såsom dessa vanligtvis tillhandahålls av en Google Analytics som erbjuder en hanterad tjänst.

Urchin Analytics och handel är ett populärt val för e-post Analytics. Det kräver att användare kan införa en kodsträng till anvisad webbsida och lägga till parametrar på webbadresser i varje meddelande. Dessa parametrar anger besökare som har kommit som ett resultat av marknadsföringskampanjen. Genom att använda Urchin Analytics handel, kampanj chefer har förmåga att övervaka inkommande trafik för alla destinationsadresser. Detta kan vara en målsida, produktsidan, eller någon annan webbsida riktad till e-postmottagare till. Som Google ® är Urchin Analytics gratis att använda.

omfattande rapporteringsverktyg som ett e-analytics lösning kan hjälpa en marknadsförare korrekt visualisera information bakom deras kampanj. Denna praxis är att snabbt vidtas för att hjälpa företag att identifiera viktiga trender och avvikelser som kan förbättra den totala effektiviteten i deras marknadsföring strävanden. Med rätt lösning, e-post marknadsförare har möjlighet att spendera mindre data tid knastrande, och mer tid att svara på det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.