Vad är Cashier Software?

Kassör programvara är också känd som försäljningsstället eller POS, programvara. Denna typ av programvara är inbyggd i nästan alla moderna kassaregister som används idag. Cashier programvara är en växande produkt på mjukvarumarknaden, eftersom programmen har utökats från en enkel beräkning funktionalitet till databasdrivna system för datainsamling.

Den här produkten har utvecklats med tiden, och det finns nu tre funktioner som ingår i de flesta kassör programvara: beräkning, inventering spårning och försäljning analys. Kassör programvara används numera till både traditionella och online försäljning. Ett integrerat system för båda typerna av butiker ger förbättrad uppföljning och förmågan att utvärdera kundernas beteende och preferenser.

Beräkningen aspekten av denna typ av programvara är välkänd. Det finns två inmatningsmetoder för priset per enhet för varje vara: inmatning eller automatisk uppdatering via streckkodsläsning. Datainmatning uppstår när kassan typer av priset för varje post, har denna process minskat kraftigt sedan mitten av 1980-talet.

streckkodsläsning används allmänt, eftersom det minskar antalet fel avsevärt och gör det möjligt för butiker spåra mer information. När en produkt skall läggas att lagra registret är streckkoden in i primära kassören programvara, tillsammans med priset per enhet, kategori, leverantör och objekt beskrivning. När produkten är köpt, är det skannas och priset och beskrivningen automatiskt skrivs ut på kvittot. Kvittot innehåller objektet beskrivning för kunden, tillsammans med besparingar, om objektet är till försäljning.

Internet eller webbaserade försäljningen är en kund inleds process. Kunden väljer produkter som han eller hon vill köpa och lägger till dem i webbutik. När betalningen har bearbetats, det lagernivåerna minskar för att återspegla försäljning. Förutom den grundläggande information, online försäljning kräva att samtliga kunder och betalningsmetod. Denna information används för analys och granskning.

Inventarieförteckningar uppdateras baserat på antalet sålda enheter, vilket ger exakt spårning och förmågan att noggrant integrera ordna poäng och hantera lagernivåer korrekt. När en ny sändning tas emot, skannar lastbryggan koden produkten baren och visar mottagen mängd. Regelbundna inventariekontroll bekräftar på inneliggande lager och ger en kontroll för att beräkna mängden av krympning verksamheten upplever.

Baserat på data insamlade av programvaran kan lagra nu komplett försäljnings-och aktivitetsersättning analys. Försäljning analys kan användas för att fastställa kundens svar på nya produkter och priser försäljning samt försäljning av konkurrerande och kompletterande produkter. Förvaras bemanning kan också ändras för att matcha rusningstrafik och minimera omkostnader.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.