Vad är ett tangentbord Cover?

Ett tangentbord omfattar vanligen syftar på något som täcker en dator tangentbord, men kan också syfta på något som täcker ett musikinstrument tangentbord. Denna artikel fokuserar huvudsakligen på datorns tangentbord täcker. Det finns många olika typer av tangentbord omfattar, men de kan i allmänhet delas in i följande kategorier: påsar tangentbord, tangentbord skyddande omslag, tangentbord skyddande skinn samt klistermärken tangentbord.

En påse datorns tangentbord är en enkel säck som dras över tangentbordet när den inte används. Denna typ av tangentbord täcka främsta syftet är att hålla damm kommer in i tangentbordet. Det brukar vattentät så att den motstår regn och utsläpp. Tangentbord täcker av detta slag har blivit mindre vanliga som tangentbord priserna har gått ner, nyare tangentbord mönster har gjort stoft mindre problem, och andra typer av tangentbord täcker har blivit mindre påträngande.

En annan typ av tangentbord försäkringsskydd är tangentbordet skyddskåpan. Tangentbord skyddskåpor är gjorda för att motstå slitage och skador när tangentbordet används. Dessa omfattar vanligtvis tydliga, och formas så att de passar perfekt över en tangentbordets tangenter. Dessa funktioner gör det möjligt att tangentbord som ska användas när locket är på plats, skydda tangentbordet hela tiden.

Tangentbord skyddande skinn annan vanlig typ av tangentbord täcka. Tangentbord skyddande skinn är långa, genomskinliga plattor som ansluter sig till ett tangentbord. De skyddar tangentbordet mot damm och direkta utsläpp, men får inte arbeta på varje del av tangentbordet som de vanligtvis inte täcker hela enheten. Skyddande skal är ofta svåra att använda i början, eftersom de gör nycklar svårare att trycka på. Med tiden och använda, hud böjar och formar sig till nycklar, blir enklare att använda.

Tangentbord klistermärken är en typ av dator locket som förändrar estetik ett tangentbord. De ansluter sig till ytan av ett tangentbord, och är ofta svåra att få bort. Vanliga skäl att använda tangentbordet klistermärken omfatta ändra färg på ett tangentbord, vilket gör bokstäverna större, och lägger till information om var den nya ingången funktioner finns. Tangentbord klistermärken i allmänhet inte skyddar tangentbord, men kan användas för att återställa gamla tangentbord som fått sina siffror och bokstäver försvunnit.

musikinstrument tangentbord täcker komma i stilar som liknar datorns tangentbord omfattar . Musikinstrument tangentbord är dock också vanligt lagras i resor fall. Dessa fall är både robust och vadderat, och skydda musikinstrument från skador under transport.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.