Vad är ett betalt för att Läs webbplatsen?

miljontals människor skura Internet efter sätt att tjäna pengar online, olika möjligheter dyker upp dagligen. Betalt för att läsa eller webbplatser PTR erbjuda datoranvändare sätt att göra små mängder extra pengar för att delta i en mängd olika aktiviteter. En del som betalas för att läsa webbplatser erbjuder kontanter för att läsa e-post, medan andra helt enkelt be användare att klicka på annonser och besök sponsorer för en viss tid. Vissa använder en kombination av olika aktiviteter och användare ger en liten andel av annonsintäkterna för deltagande.

Andra metoder för användare att få små mängder av extra pengar på betald för att läsa webbplatser inkluderar att klicka på länkar och besöka sponsorernas hemsidor, delta i undersökningar eller komplettera erbjudanden. I vissa fall erbjuder helt enkelt består av testning ett gratisprov av en produkt och ge feedback. Vissa erbjuder kommer att kosta pengar, även om det bara att betala för frakt av den testade produkten, men många erbjuder generösa förmåner för kostnaden. Naturligtvis finns det de som inte kommer att bli en bra affär och konsumenter bör vara medvetna om.

Skeptiker undrar varför sponsorer är intresserade av att betala för klick. Det kan tyckas att folk bara klickar för att få betalt. Om en sida använder denna typ av bildas utan annonsörens kunskap, detta skulle vara oetiskt och kan mycket väl betraktas som "falska klick. " Men i många fall, sponsorer är medvetna om de betalat för att läsa systemet och helt enkelt försöka rikta annonser till de mest sannolikt har ett verkligt intresse av de produkter eller tjänster som erbjuds. I andra fall är företag som bara efter konsumenternas feedback snarare än försäljningen och denna typ av system verkar fungera bra för detta ändamål.

Många är också rädda för att ge ut för mycket personlig information eftersom som betalas för att läsa webbplatser ofta kräver att du skickar in en hel del information om dig själv. Även om det kan vara nödvändigt för betalt för att läsa webbplatser för att ge sponsorerna en bättre titt på befolkningsutvecklingen så att de kan rikta annonser, vissa människor kommer att vara obekväm. Det finns alltid oro för identitetsstöld eller få din information säljas till andra företag, så det är viktigt att kontrollera betalas för att läsa webbplatser grundligt innan de registrerar.

Om en vän bjuder in dig att bli en "remiss" eller registrerar sig under honom eller henne för att få kredit för ditt medlemskap, kanske du vill vänta lite och se hur de erfarenheter som fungerar upp för din vän innan du skickar in informationen. Några röda flaggor för att leta efter betalda för att läsa webbplatser som debitera dig att gå med, webbplatser som påstår att de inte betalar nu men kommer snart, eller webbplatser som lovar stora summor pengar. Det finns några betalas för att läsa webbplatser som anständiga, men att göra riktiga pengar att använda dem måste du vara mycket aktiv och registrera dig flera hänvisningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.