Vad är en gummi tangentbord?

En gummi tangentbord är ett tangentbord som har komponenter som huvudsakligen tillverkas av gummi, vilket gör tangentbordet mycket flexibelt och även mycket hållbart. Klassiskt, är en gummi tangentbord tillverkade genom gjutning en fast nyckel matta, bostäder elektriska komponenter bakom mattan, och fästa en bit gummi tillbaka. Dessa specialitet tangentbord finns tillgängliga från vissa elektronikaffärer och även genom sina tillverkare. Vissa tillverkare även tillverkar gummi tangentbord som är avsedda för användning i bärbara datorer.

Den främsta fördelen med en gummi tangentbord är att den är flexibel. Ett gummi tangentbord kan rullas upp och stoppade i en väska eller portfölj utan att behöva oroa sig för vassa kanter eller risk för skada på tangentbordet. För människor som vill ha en full storlek klaviatur bifoga bärbara datorer och andra bärbara digitala enheter, en gummi tangentbord kan vara ett användbart verktyg, eftersom det är mindre betungande än andra konstruktioner resa tangentbord.

Många gummi tangentbord är också resistenta mot spill, vilket innebär att de kan användas i dåligt väder och användarna behöver inte oroa dig för vandrande drycker. Vissa kan även användas under vattnet. Hållbarheten av gummi gör också dessa tangentbord användbara för människor som tenderar att pundet på tangentbordet, eftersom det är svårt att skada tangenterna med tunga händer och snabba fingrar. Vissa gummi tangentbord är också extremt känsliga och kräver endast en lätt hand att fungera, som skär ner på tangentbordet buller betydligt.

En mängd olika förbindelser mellan tangentbord och dator finns, med USB som anslutningstyp val för de flesta tillverkare. Vissa gummi tangentbord är inkopplat och måste anslutas direkt till en dator med en kabel, medan andra är trådlös, som fler rörelseomfång och främja mer bekväm positionering. Trådlös gummi tangentbord har en kortplats för batterier eller en port för anslutning till en laddning station, och den trådlösa delen kan bäddas in eller ingå som en dongle med tangentbordet.

En mängd olika tangentbordslayouter från trunkerad tangentbord till full tangentbord med många kuddar och hotkeying kapacitet finns. För människor som gillar att samordna sina datortillbehör, tangentbord gummi kommer i en regnbåge av nyanser, från grundläggande svart till knallrosa. Innan du köper en gummi tangentbord, kan det vara en god idé att området testa den, om möjligt, få en känsla av hur knapparna känns. Läsa recensioner av tillgängliga modeller rekommenderas även, som några konstruktionsfel bara komma ut med omfattande användarupplevelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.