Vad är en dator Stand?

En dator monter är ett litet bord eller vagn som används som en plan yta för en dator. Står erbjuder ett mindre utrymme att använda en dator än en traditionell dator skrivbord. En dator säljes i en mängd olika material såsom trä, metall eller plast. Dessa material är hållbara, och de kan fås att passa in i alla inredningar.

En av de mest bekväma och enkla former av datorn står är den plattform står. Denna dator står är ett sätt att lagra datorer eller bärbara datorer när det tillgängliga utrymmet är begränsat, eller en person har mer än en dator. Plattform dator står oftast är utrustade med hjul för rörlighet.

I allmänhet kan en dator stå för enkel demontering och justering av sladdar och kontakter, och det gör rengöring på undersidan av datorn utan ansträngning. Dator står också skydda datorn från en våt golv eller översvämning genom att hålla den på en plattform och från golvet. En dator står också minskar behovet av att flytta tung utrustning från en plats till en annan. Datorn och skärmen står ge en arbetsstation, medan dolly-stil står skydda och lagra endast datorn.

Laptop eller står anteckningsboken är mindre stilar i en dator står. Detta är titeln plattformar som syftar till att bibehålla bekvämligheten med en laptop samtidigt som en yta som håller maskinen sval. Laptop står komma i mycket enkel, hållbar plast mönster, eller med fläktar för att hålla den bärbara datorn som arbetar på maximal effektivitet. De är små och bärbara, lättare tas från plats till plats.

För större datorer väljer många en monter hylla dator. Dessa datorn står har en liknande design och erbjuder många av de funktioner som traditionella datorer bänkar, men deras storlek håller utrustningen i ett kompakt område. En hylla dator monter kan ofta användas för att lagra en dator i ett litet hörn av ett rum. Hyllan står har ett utrymme för dator, skärm och tangentbord, som glider in och ut ur position. Tomma utrymmet omger hyllorna, vilket gör att koppla in och fästa sladdar enkelt.

Oavsett typ eller stil av en dator stå, är det oftast justerbar. Justerbar höjd dator står erbjuda flera inches av justering för arbetsstationen. Tillsammans med utdragbara tangentbordet, yta för bildskärm, och hylla för datorn, finns det också utrymme för en skrivare. Vissa står kommer med ett skåp sektion för enkel lagring av dokument.

Dator står ofta kallad CPU montrar. CPU, eller centralenhet, avser det faktiska processorn själv inuti datorn, men är en term som ofta används löst för att beskriva hela datorn rutan. Låg på golvet, det står på hjul och kan stödja i allmänhet upp till 50 pounds. Den kan manövreras och anpassas för ökad tillgänglighet när man arbetar på datorn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.