Vad är en Travel tangentbord?

En resa tangentbord är ett tillbehör som ansluts till den bärbara datorn via USB-kabeln. Detta tangentbord har den välbekanta komforten i en traditionell tangentbord, och det har tillgång till en bärbar dator för maximal arbete effektivitet. Bärbara datorer erbjuder alla fördelar med en stationär dator, men med bekvämligheten av rörlighet. Men vissa människor inte gillar känslan av laptop tangentbord, så ett alternativ, resor tangentbordet, finns tillgänglig.

När du beställer en resa tangentbord bör styrelsens storlek och avstånd mellan knapparna vara en köparens topp överväganden. Storlek och avstånd mellan knapparna är särskilt viktigt om en stor summa pengar investeras i en högre prisklasserna tangentbord. Kontrollera för komfort och smidighet i skrivkänsla.

Resor tangentbord finns i olika storlekar och resealternativ. En del är mindre än ett traditionellt tangentbord, och de har mindre nycklar. En resa tangentbord är en av de mest populära resor tillbehör för datorer, eftersom det fälls upp för att göra det mer kompakt för att resa och lagring. Nackdelen med dessa typer av tangentbord är att de ofta inte är mycket robust, med en vinglig yta när den används. Resor tangentbord är också olämpligt för personer med större fingrar.

Andra resor tangentbord kommer i full storlek modeller med vanliga nycklar. De kan ha upp till 99 nycklar, är det bara några nycklar från den normala 104-tangenten stationärt tangentbord utelämnats. Denna stil av en resa tangentbord inte vika, och den inte har frågan om en vacklande eller instabil yta. Det är fortfarande kompakt nog att passa i många datorväskor, och vissa kommer med sin egen väska.

Det finns unika funktioner för olika typer av resor tangentbord. Vissa kommer med ljusa och bakgrundsupplysta tangenter. Dessa tangenter erbjuder enkel användning även i mörker och spela spel. Tangentbordet kan vara tjockare, med en liten propeller eller det kan vara mycket tunn och ligger platt på bordet. Vissa tangentbord är kompatibla med både PC och Mac-system, medan andra fungerar bara med en eller det andra. Det finns en mängd olika tangentbord att välja mellan, från öppet till slät svart design för att passa användarens önskemål av inredning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.