Vad är en Roll-Up tangentbord?

Skapad för portabelt bruk med handhållna enheter som handdatorer eller personuppgifter assistenter, roll-up tangentbord är ett utmärkt alternativ till att använda en penna för att manipulera ett virtuellt tangentbord på en liten elektronisk apparat. Som ofta består av flexibel plast, bokstavligen roll-up tangentbord kan rullas på ett sätt som liknar en uppsättning ritningar och lätt transporteras med i en portfölj eller portfolio. Billigt och enkelt att underhålla, roll-up tangentbord är lätt den mest fungerande lösning för alla typer av bärbara tangentbord.

En av fördelarna med den roll-up tangentbord över vissa av de hopfällbara PDA tangentbord år tidigare är att styrelsen är faktiskt samma storlek som ett vanligt tangentbord som används med en stationär dator. Många modeller är en hel tretton inches lång, så gott om utrymme för en komplett uppsättning tangenter, inklusive raden av funktionsknapparna längst upp i styrelsen. Detta innebär att gå från en bärbar eller stationär dator till att använda handhållen enhet kräver inte längre att närma sig skriva process med två olika tekniker.

Roll-up-tangentbord är också kompatibla med någon typ av handhållen enhet. Om anordningen är konfigurerad att vara Mac eller PC kompatibel, kommer rulla upp tangentbord arbetet lätt. Allt som krävs för att ansluta roll-up tangentbord är en standard USB-kontakt porten på enheten.

På grund av det förseglade Plastbeläggningen som används för kroppen och som täckmantel för var och en av nycklarna, de rulla upp typ av tangentbord erbjuder också en fördel att inte ens ett vanligt tangentbord kan erbjuda. I händelse av att vätska spills på roll-up tangentbord, finns det liten risk för kortslutning i styrelsen. Torka bara av roll-up ombord ren och torr av den.

Vissa modeller av roll-up tangentbord kommer med en hopfällbar vagga som ger en slät yta som arbetar för styrelsen när den är i bruk. Detta gör det möjligt att använda en roll-up tangentbord även om det inte finns ett bord eller någon annan typ av slät yta lätt tillgänglig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.