Vad är en Multiswitch Hub?

Med så många Universal Serial Bus (USB)-enheter på marknaden idag och flera datorer i hem och kontor, det vanligaste sättet att dela dessa enheter är att upprätta ett lokalt nätverk (LAN). Det enda nya alternativet var att kabel-swap, eller dra enheterna fram och tillbaka mellan datorerna. En USB Multiswitch hub inte kräver ett LAN och eliminerar besväret att bära utrustning från en maskin till en annan.

Den första USB-hubb Multiswitch vilja slå butiker i sommaren 2006, som tillverkas av chipmaker SMSC . Den USB Multiswitch hub är en "pinne" av multipla USB-portar internt konfigureras så att en nätverks-switch. De nätverk arkitektur inbäddad i Multiswitch nav kan två LAN mindre värd datorer att dela flera USB-enheter samtidigt.

En USB-hubb Multiswitch kan upptäcka dataströmmar från varje värd och begär svar discriminately, skicka lämpliga uppgifter till rätt värden. Till exempel kan en bärbar dator och stationär tillgång samtidigt en bärbar USB-hårddisk ansluten till hubben utan behov av ett LAN. Det nätverk som krävs genomförs transparent för användaren i navet sig.

Andra enheter som kan delas med hjälp av Multiswitch nav inkluderar digitalkameror, videokameror, skrivare, minnen, flash-kortläsare, scanners, DVD spelare och mycket mer. Nästan allt som körs på en USB-port kan anslutas till Multiswitch navet ha full tillgång till någon värddator. Förutom att datorer kommer Multiswitch hub arbetar även med TV utrustad med ett USB-gränssnitt. Det kan därför vara en bra multimedia eller spel verktyg.

Den inledande USB 2524 Multiswitch hubb har två uppströms hamnar, för två värdar, och fyra nedströms portar för upp till fyra USB-enheter. Rapporterade specifikationer från SMSC lista hastigheter upp till 12 megabit per sekund per port. Den USB Multiswitch porten är kompatibel med USB 2. 0-standarden, och kräver bara en USB 2. 0 drivrutin för att fungera. Värdarna kommer att hitta enheten som standard, icke-byta USB-hubb. Om den lyckas, fler produkter i denna riktning kommer utan tvivel följer SMSC och andra tillverkare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.