Vad är en Multilink Bundle?

Multilink buntar består av såväl bandbredd kanaler som kontrolleras av frågan om förutbestämda kommandon. De berörda kanalerna kan innehålla både data och video, och kommer att svara på kommandon som är ordnade i ett sekventiellt sätt som är både logiskt och progressiv natur. En multilink bunt är nödvändig för drift av Internet Service Provider eller ISP. För att hantera bandbredd, kan någon ISP lägga till eller ta bort en viss multilink bunt när en annan leverantör begär att åtgärder vidtas.

metod för att skapa en multilink bunt har förr använts för att hjälpa till att påskynda genomförandet av anslutning på en uppringd anslutning. I huvudsak kan multilink bunt omfatta användning av två 64kbps kanaler att fungera på samma sätt som en enda 128kpbs anslutning. Denna typ av arrangemang tillåtna Internet Service Provider erbjuder en anslutning med utökad möjlighet till slutanvändare, oftast på en liten extra avgift. Data och video konkurrensbetingat av leverantören, som skickas i paket till slutanvändaren sammanhang och återkopplas till slutanvändaren. För uppringbar slutanvändaren, är effekten en sömlös ökad hastighet surfa runt på Internet.

Den allmänna processen i samband med en multilink bunt kan även tillämpas på andra nät situationer som använder bandbredd. I huvudsak, när det finns ett behov av att förvalta de resurser som kommer att färdas genom en viss bandbredd kanal, med hjälp av flera länkar till rutt uppgifter kan bidra till att förbättra den övergripande effektiviteten i nätverket. Slutresultatet är snabbare leverans av data till en punkt om uppsägning, vilket i sin tur kan öka den totala effektiviteten för dem som använder nätet.

Även Internetleverantörer erbjuder flera höghastighetsanslutning alternativ i dag, många används fortfarande använda en multilink bunt strategi att erbjuda ringa upp kunder möjligheten att en grundläggande och förbättrad leverans av tjänster. Generellt sett är den förbättrade service som erbjuds i en takt som är något högre än avgiften för de grundläggande service. Eftersom den förbättrade tjänsten genom användning av en multilink bunt kräver ingen extra utrustning på den del av abonnenten är alternativet ofta attraktivt för personer som inte har tillgång till DSL och andra snabba alternativ.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.