Vad är en Freeware-spelare?

En freeware spelare är Media Player kan hämtas till användare utan kostnad. Freeware spelare fungerar som egna mediaspelare på att de hjälper användarna att organisera, lagra och spela upp musik och videofiler. Även freeware spelare är generellt utformade för att fungera på en dator, får de också enheter som MP3-spelare, videospelare, och mobiltelefoner så att användare kan lägga till filer på sina produkter och göra dem rörliga.

Med hjälp av en freeware spelare kan innebära att en användare kan visa musik-och videofiler utan att behöva ladda ner diverse tillhörande codec. Ladda ner en gratis spelare kan också bidra till en användare spara datorresurser som skulle ha förbrukats genom att använda ett minne tung proprietär programvara. Freeware spelare kan oftast drivs uteslutande med hjälp av ett tangentbord. Eftersom det är gratis och avsett att vara ett alternativ till komplicerade proprietär programvara, gränssnitt är oftast enkla och till-punkt.

Man brukar ladda ner gratis spelare så att de kan lyssna på och se vissa ljud och video filer, inklusive DivX,. AVI,. WMA,. Mp3 och. OGG. DVD, VCD och strömmande ljud och video kan också vara förenliga med vissa freeware. Freeware spelare, som standard, erbjuder ett par olika avspelningsfunktioner som programmering, blanda och slumpmässig uppspelning. I mer avancerade program, kan dessa funktioner styras med fjärrkontrollen.

I allmänhet är freeware spelare utformade för att alternativ till proprietär programvara med samma funktioner. När en freeware spelare är baserad på en viss proprietär programvara, får spelaren att kunna spela den egenutvecklade programvaran filer. Till exempel, freeware som är avsedd att vara ett val framför RealPlayer ® kan kanske spela RealPlayer ®-filer, inklusive. RA,. RM, och. SMIL. Användare kan lyssna på eller visa dessa filformat utan att behöva ladda ner och betala för proprietär programvara.

Vissa freeware aktörer erbjuder användare möjligheten att skapa sina egna ljud eller filer eller låta användare ström unicast eller media multicast. Extra funktioner kan bero på tillverkaren, men det är inte ovanligt att stöta på freeware med avancerade funktioner som ger användare med media bibliotek, A /V-filter och effekter, spellistor, tittare lyrisk, undertexter och album nedladdningar täcka. CD-bränning och rippning kan också uppnås genom många freeware spelare med avancerade funktioner. Förmågan och anpassa en freeware spelares utseende är förmodligen den mest populära av de extra funktioner som erbjuds.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.