Vad är Workflow Software?

Workflow programvara är ett sätt för datorn att nå sin högsta potential-för att göra jobbet åt dig så att du kan gå vidare med andra viktiga uppgifter. Arbetsflöde programvara finns i många funktioner. Några av de mest kända funktionerna gör några av de mest kända datorn uppgifter.

Arbetsflöde programvara kan hjälpa dig att spara tid genom att automatisera rutiner och funktioner som du annars skulle lägga tid på, t. ex. datainmatning och e-post filtrering. Arbetsflöde programvara kan konfigureras för att behandla uppgifter inträde på ett sådant sätt att den körs i bakgrunden så att du kan fokusera på andra viktigare uppgifter. Samma sak gäller e-post filtrering, processen för stickning e-postmeddelanden i olika mappar i enlighet med instruktioner som antingen förinstallerade eller installeras av dig.

Om du är en återförsäljare som specialiserat sig på nätet och /eller order telefon från kunder, så hittar du mycket att gilla i arbetsflödet programvara. Denna typ av applikation kan automatisera så normalt tidskrävande uppgifter som orderhantering, återbetalningar, och handelsvaror spårning. Arbetsflöde programvara kan konfigureras för att hantera dessa uppgifter och garantera att alla data kommer att få på rätt plats. Detta är en positiv bieffekt av att använda arbetsflöden mjukvara: förmågan att undvika mänskliga misstag som oundvikligen dyker upp i företagsrelaterade uppgifter.

Med den växande populariteten för elektronisk kommunikation, fler och fler anställda skickar och tar emot e-post , fax och digitala bilder. Skannrar används ofta för att skapa sådana digitala filer. Arbetsflöde programvara kan hjälpa till även här, genom att automatisera genomsökningen-och-skicka process. Du kan konfigurera arbetsflödet programvara för att göra detta genom att utse en Scan mappen säga, och instruera arbetsflödet programvara för att skanna allt placeras i mappen och bifoga resultatet till en e-post. I vissa fall kan du jämnt antal filer och utse motsvarande e-postadresser, så du behöver inte lägga tid att ta itu med varje enskild e-post.

En annan praktisk uppgift som utförs av arbetsflödet programvara filkonvertering. En av de mest populära typer av filkonvertering dessa dagar gör pdf-filer av bara om någon annan typ av fil. Adobe gör skaparen av pdf, arbetsflöde programvara som gör att just denna typ av automatisering, andra ansökningar som gjorts av andra utvecklare erbjuder samma typ av funktionalitet. Oavsett dina behov, har arbetsflöde programvara ett svar till dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.