Vad är Väggpapper?

Desktop bakgrund är den bild som fyller bakgrunden på datorskärmen när alla program är stängda. Vissa människor väljer att lämna skrivbordet tomt och fyller det bara med en färg. Andra använder ett av de förvalda bakgrunder från operativsystemet, till exempel en logotyp, ett lager fotografi, eller en abstrakt design. Men många människor föredrar att göra egna skrivbordsunderlägg från personliga bilder eller bilder som finns online.

I Windows ™ operativsystem, kommer en högerklicka på skrivbordet aktivera en popup-meny. Genom att välja Properties sedan klicka på Desktop fliken kan en bläddra genom de olika tapeter som tillhandahålls av Windows. En liten preview-fönstret kan en tanke på tapeten innan att förändringen till skrivbordet. Du kan se många bekanta bilder här eftersom dessa miljöer ofta visas på datorsystem butiker.

För att anpassa din dator kan du göra din egen skrivbordsunderlägg från personliga fotografier. Navigera till mappen där dina digitala fotografier lagras och högerklicka på en bildfil för att se en popup-meny. Välj Förhandsgranska för ett bildspel fönster för att bläddra genom bilder i mappen. När du hittar den bild du vill använda som skrivbordsunderlägg, högerklicka på den och välja som skrivbordsunderlägg .

Om du inte är mycket av en Shutterbug men fortfarande vill anpassad bakgrundsbild, är svaret så nära som Internet. Nästan alla bilder finns på nätet kan användas som en bakgrundsbild, förutsatt att det är av tillräcklig upplösning. Normalt, större fotografier och bilder fungera mycket bra. Bara högerklicka på bilden, välj Spara bild som och ge filen ett namn. Det är mest praktiska att hålla alla bilder som du kanske skulle vilja använda som bakgrundsbild i en mapp.

Små bilder är normalt inte lämpliga för ändamålet användas som de är vanligen tecknas vid låga upplösningar. Om en lågupplöst bild utvidgas till att fylla skrivbordet den kommer att se "pixlig". Små bilder kan kaklat hela skrivbordet i en upprepad mönster, men ofta inte ger bäst resultat. En liten bild också kan behållas som den är och bara centrerad på skrivbordet snarare än utökas för att fylla den. Detta bevarar klarhet men lämnar resten av skrivbordet tomt. En bakgrundsfärg som svarta kunde bidra till att ställa in bilden av.

Ett annat alternativ för jazzande upp skrivbordsunderlägget är att besöka webbplatser som specialiserade på att erbjuda gratis bakgrundsbilder. Häpnadsväckande fotografier och bilder är tillgängliga för att ta. Har en favorit tv-show? Nätverk webbplatser erbjuder ofta olika teman baserade desktopen tapeten. Om konst är din passion du kanske överväga att besöka några online museer och med berömda målningar för ditt skrivbordsunderlägg. Möjligheterna är många för att hålla datorn fräsch och inspirerande. En omväxling är bara ett klick bort.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.